Semafor (2011)

TRAFFIC LIGHT (Originalni naziv)

komedija

Tri nerazdvojna prijatelja u različitim fazama života pokušavaju prevladati zahtjeve svojih veza

 
Režija: Chris Koch, Henry Chan
Scenarij: Bob Fisher, Adir Miller, Amy Hubbs, David King
Uloge: David Denman, Nelson Franklin, Kris Marshall, Liza Lapira, Aya Cash, ...

Filmografija

Traffic light je nova komična serija o tome kako prijateljstva i veze – iako često zahtjevne, katkad zamršene, no uvijek vrijedne truda – i poboljšavaju i kompliciraju naše živote. Serija se vrti oko tri dugogodišnja prijatelja i oko njihovih pokušaja da prevladaju zahtjeve svojih veza.

Mike (David Denman), Adam (Nelson Franklin) i Ethan (Kris Marshall) prijatelji su od koledža i bili su jedan uz drugoga kroz uspjehe i padove. Sada, u tridesetima, nalaze se u različitim fazama života.

Mike je oženjeni odvjetnik koji najviše želi biti dobar obiteljski čovjek svojoj supruzi Lisi (Liza Lapira) i sinčiću, no očajnički pokušava i naći malo mjesta za sebe. Lisa to shvaća  pa je njihov brak igra kompromisa puna ljubavi.

Adam odnedavno živi sa svojom djevojkom Callie (Aya Cash) i uviđa goleme razlike između "ona često dolazi“ i "ona živi sa mnom“, pogotovo s obzirom na to da mu je djevojka pustolovna, eksplozivna i bez dlake na jeziku.

Ethan je stalni neženja. Voli žene i kad se prepusti, prepusti se potpuno – barem tri tjedna. Šarmantan, iskren i beznadno samostalan, Ethan otkriva da, kako vrijeme ide, broj žena koje su spremne na neizvjesnost rapidno opada. Nasreću ima Carla, svojeg obožavanog, napaćenog buldoga.
 


Komentari (0)

Foto