četvrtak, 30.05.2024 03:27

Tu smo (2020)

We're Here (Originalni naziv)

reality show

Reality show koji nas vodi na uzbudljivo putovanje u svijet drag kraljica

Šestodijelna serija angažira stanovnike gradića širom Amerike kako bi jednu noć sudjelovali u drag showu. U svakoj epizodi poznate drag kraljice nadahnut će i podučiti svoje „drag kćeri“ kako izaći iz zone komfora.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: David Huggard, D.J. 'Shangela' Pierce, Caldwell Tidicue

Filmografija

Serija bez scenarija prikazuje stanovnike ruralne Amerike koje angažiraju i pripremaju za sudjelovanje u drag showu samo za jednu noć. U svakoj epizodi, slavne drag kraljice Bob Drag Queen, Eureka O’Hara i Shangela Laquifa Wadley nadahnut će i naučiti svoje „drag kćeri“ da izađu iz zone komfora na jednu noć bez ograničenja, potpuno prerušeni u žene.

Nakon triju sezona Emmyjem nagrađivane serije, Bob the Drag Queen, Eureka O'Hara i Shangela predali su baklju – ili krunu – Sashi Velour, Priyanki, Jaidi Essence Hall i Latrice Royale u četvrtoj sezoni. Pružajući dublji pogled na lokalne političke sustave i sudionike, anti-LGBTQ+ zakonodavstvo i opoziciju te njihov učinak na LGBTQ+ zajednicu, nove kraljice nastavljaju širiti ljubav i povezanost u malim gradovima Amerike kroz umjetnost draga. Tijekom šest epizoda, kraljice regrutiraju raznoliku skupinu stanovnika iz gradova u Tennesseeju i Oklahomi kao svoje "drag kćeri". Pomažu im prevladati borbe i nesigurnosti kako bi izrazili svoje istinsko ja pred svojom obitelji, prijateljima i zajednicama toplim i dojmljivim izvedbama koje slave ljubav, individualnost i samoprihvaćanje.

Komentari (0)

Foto