Harry Potter - 50 najboljih trenutaka (2011)

50 Greatest Harry Potter Moments (Originalni naziv)

dokumentarni

Specijal koji govori o 50 najboljih trenutaka iz megapopularnog serijala o Harryju Potteru

 
Režija: Chris Hill
Scenarij:
Uloge: Robbie Coltrane , Craig Stevens, Daniel Radcliffe, Julie Walters, ...

Filmografija

Nova TV donosi televizijsku premijeru dokumentarnog filma o malom čarobnjaku pod redateljskom palicom redatelja Chrisa Hilla. U znak proslave i kao dar obožavateljima povodom premijere posljednjeg 8. nastavka megapopularnog Harryja Pottera snimljen je dokumentarni film koji govori o 50 najboljih trenutaka ove čarobne filmske franšize. U dokumentarnom filmu gledatelji će moći vidjeti ekskluzivne intervjue s glumačkim castom Harryja Pottera - Danielom Radcliffeom, Rupertom Grintom, Emmom Watson, Ralphom Fiennesom i dr.

Film prikazuje 50 najboljih scena koje su obilježile nastavke Harryja Pottera, uključujući intervjue s glavnim glumcima te spisateljicom i autoricom J.K. Rowling. Vjerni obožavatelji moći će zaviriti iza kulisa i kroz komentare glumaca pogledati kako su nastajale scene Harryjevog prvog poljupca, Dumbledorove smrti, upoznavanja malih čarobnjaka Hermione, Rona i Harryja.

Dokumentarni film je nastao zbog zahtjeva više od 345 000 obožavatelja koji su na Facebooku navijali da se napravi specijal. Zanimljiv je podatak da je narator dokumentarnog filma glumac Robbie Coltrane koji je utjelovio dobroćudnog Hagrida.

Glavni glumci Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson otkrit će koje su im najdraže scene tijekom snimanja Harryja Pottera, a u filmu će gledatelji saznati kako su stvarani čarobni likovi koje je osmislila proslavljena J.K. Rowling. Novi intervjui glumaca u ovom dokumentarnom filmu otkrit će barem komadić tajne uspjeha najpoznatijeg svjetskog čarobnjaka.


Komentari (1)

Foto