Sati očaja (2008)

Desperate Hours (Originalni naziv)

akcija drama

Načelnica policije aktivira sustav Amber Alert kada rastrojeni otmičar otme dvije djevojke

 
Režija: George Mendeluk
Scenarij: Luis Cruz, Jack Nasser
Uloge: Tom Berenger, Torri Higginson, Britt McKillip, Genevieve Buechner, ...

Filmografija

Nakon što rastrojeni muškarac otme dvije tinejdžerke načelnica policije aktivira specijalni sustav upozorenja Amber Alert koji je najače oružje u hvatanju otmičara. Načelnica se mora suočiti i sa nezadovoljnim majkama žrtava koje je optužuju za nemar.

Načelnica Martha Geiger (Torri Higginson) policajka je koja je odlučila naći Larsana (Tom Berenger), čovjeka odgovornog za otmicu dviju tinejdžerki. Koristi sustav upozorenja Amber Alert kao najjače oružje u hvatanju otmičara. Majke žrtava, dvije neudane žene, nisu baš oduševljene njezinom suptilnom, no učinkovitom, metodom hvatanja otmičara. Djevojke igraju psihološku igru s otmičarem i uspiju preživjeti.



Larsana puštaju iz zatvora nakon dugo vremena i vraća se kući svojoj ženi i kćeri koje su ga zaboravile i ne žele imati nikakvog posla s njim. On gubi razum i ukrade auto, opljačka trgovinu i odlazi prema Meksiku. Kad mu se pokvari auto, ukrade još jedan te otima dvije tinejdžerke.Tridesetogodišnja načelnica Geiger, majka dvoje djece, vodi istragu. Aktivira sustav upozorenja Amber Alert i čeka pozive prije nego što počne djelovati. Majke žrtava žele da učini više i optužuju je za nemar.


Komentari (0)

Foto