Parovi (2000)

Coupling (Originalni naziv)

komedija

Serija prati doživljaje šestero tridesetogodišnjaka i njihove seksualne i ljubavne odnose

 
Režija: Martin Dennis
Scenarij: Steven Moffat
Uloge: Jack Davenport, Gina Bellman, Sarah Alexander, Kate Isitt, Ben Miles, ...

Filmografija

Muškarci i žene u prosjeku razmišljaju o seksu svakih šest sekunda. Skratite to na sekundu i imate Parove. To nije samo avantura za jednu noć! Kada dvoje postane par, nikad nisu sami - imaju i svoju "prtljagu" - a Susan i Steve nisu iznimka. Njihova je prtljaga gomila najboljih prijatelja i bivših koji razgovaraju o svim aspektima seksa i veza u svojoj vječnoj potrazi za pravom ljubavi. Možda, možda, možda...

Susan Walker lijepa je karijeristica nesputane prirode koja je nekoć hodala s Patrickom Maitlandom, karizmatičnim i samouvjerenim igračem šestorke, londonskim kraljem zavođenja - tipom koji je jednostavno previše cool da bi se zamarao pameću. Privlačna Sally Harper je kozmetičarka i Susanina besramno tašta najbolja prijateljica koja se agresivno bori protiv starenja velikim dozama hidratantnih krema i muškaraca - uključujući Patricka. U međuvremenu se Steve Taylor, iako se spetljao sa Susan, ne može riješiti svoje živahne i pomalo praznoglave bivše cure Jane Christie, žene iznimno uvjerene u svoju sposobnost da zavede bilo koju osobu bilo kojeg spola i koja odbija prekinuti vezu ako ona nije ta koja ostavlja. Jeff Murdoch sa Steveom dijeli interes za gledanje pornića. Podjednako je opsjednut i zbunjen stvarnim seksom; šarmantan na svoj način, no ima nevjerojatnu sposobnost reći krivu stvar u najgore moguće vrijeme. Radi u istoj tvrtki kao i Susan s kojom je imao katastrofalnu i neuspješnu vezu za jednu noć.

Parovi su ovjenčani prestižnom nagradom Silver Rose of Montreux, nagradom za najbolju TV-komediju te su nagrađeni na dodjeli British Comedy Awards 2003.


Komentari (0)

Foto