Connor na tajnom zadatku (2009)

CONNOR UNDERCOVER (Originalni naziv)

akcija komedija tinejdžerski

Tinejdžer se uplete u mrežu špijunaže kada njegova obitelj udomi kći važnog političara

 
Režija: David Warry-Smith, John May, Steve Wright
Scenarij: Suzanne Bolch, John May, Mike McPhaden
Uloge: Max Morrow, Lola Tash, Jordan Francis, Dylan Authors, Ana Golja, Gavin Fox

Filmografija

Helikopteri. Dvostruki agenti. Višestruke prijevare! Netko progoni Giselu Calicos i Connora Heatha, a oni su odlučili otkriti o kome se radi! Kandaska tinejdžerska akcijska komedija u 26 nastavaka.

Život petnaestogodišnjeg Connora u potpunosti se mijenja onoga časa kad upozna također petaestogodišnju Giselu, koja u njegov dom stiže sa svojega rodnog otoka. Kći važnog političara, poslana je Connorovima kako bi izbjegla rastuću opasnost u svojoj zemlji, no intrige i tajanstvena zbivanja u novo su prebivalište stigli zajedno s njom.
Od toga dana pustolovine s tjelohraniteljima, špijunima, krticama, helikopterima i lude jurnjave nisu više samo Connorove omiljene filmske scene - sve to sada je postalo dio njegove stvarnosti.

U međuvremenu, Gisela je izgubila svoj identitet, prijatelje, a i prostor u ormaru! Od nje se očekuje da živi kao prosječna tinejdžerica, iako je ona sve osim toga!
I tako, između sportskih relija i domaćih zadaća, ovo dvoje mladih moraju razotkriti misterij koji je preuzeo kontrolu nad njihovim životom. No, prije svega toga, moraju otkriti način da se bar u nečemu slože!
 


Komentari (0)

Foto