Charliejevi anđeli (2011)

CHARLIE’S ANGELS (Originalni naziv)

akcija

Vrsna kradljivica, pokvarena policajka i zagonetna trkačica postaju neustrašive tajne detektivke

 
Režija: Marcos Siega, ames Marshall
Scenarij: Miles Millar, Alfred Gough, Ivan Goff
Uloge: Annie Ilonzeh, Minka Kelly, Rachael Taylor, Ramon Rodriguez, Victor Garber...

Filmografija

Charliejevi anđeli američka je televizijska serija koju su za ABC proizveli Alfred Gough i Miles Millar. Nastala je prema istoimenoj seriji iz 1976., tvoraca Ivana Goffa i Bena Robertsa.

Smještena i snimljena u Miamiju, ova zabavna, glamurozna akcijska inačica hit-serije iz 1970-ih upoznaje nas s tri nova anđela, neustrašivim detektivkama, ljepoticama za kojima se sve glave okreću i bliskim prijateljicama. Tu je Abby (Rachael Taylor), princeza s Park avenije koja je postala prvoklasni lopov. Zatim je tu Kate (Annie Ilonzeh), policajka iz Miamija koja se našla u nemilosti nakon što je ostala bez karijere i zaručnika. Naposljetku tu je Gloria, osramoćena poručnica vješta s eksplozivima. Kad jedna misija anđela završi Glorijinom tragičnom smrću, Charlie ih nagovori da za novu partnericu uzmu Glorijinu prijateljicu iz djetinjstva Eve (Minka Kelly), uličnu trkačicu tajanstvene prošlosti. Možda se još dobro ne poznaju, ali jedno je sigurno - Abby, Kate i Eve uvijek će čuvati jedna drugu. S anđelima je i novi Bosley (Ramon Rodriguez), zgodan mladi haker koji im pomaže rješavati slučajeve i uživa u okruženju moćnih, lijepih žena.
Bosley je oduvijek radio za Charlieja. On je njegova desna ruka i lice detektivske agencije Townsend. Kao detektiv odlično koristi svoje hakerske sposobnosti i tehničko znanje i velika je potpora anđelima.
Eve je vrsna vozačica i iskusna automehaničarka. Od siročeta, preko kradljivice automobila do zatvorenice, Eve se naučila prilagoditi i preživjeti u svakom okruženju. Iako je najnoviji anđeo, tvrdokorna je poput ostalih dviju kad je u pitanju rješavanje slučajeva.
Abbyn početni osjećaj slobode pretvorio se u pravi pakao kad je upala u opasno društvo. Život joj se mogao posve raspasti da se Charlie nije pojavio i ponudio joj posao u agenciji. Abby radi kao anđeo posljednje dvije godine. Nema gotovo nikakvog kontakta s obitelji, ali iskorištava svoje veze u visokome društvu, svoju sposobnost da provali u bilo koju zgradu i vještine vrsne muljatorice kako bi pomogla u slučajevima.
Uz Charliejevu potporu Kate je uspjela dovesti život u red. Doselila se k obitelji i pridružila agenciji na puno radno vrijeme. Njezino iskustvo policijske detektivke dobro joj posluži: može analizirati mjesto zločina bolje od ikoga sa značkom. Također posjeduje enciklopedijsko znanje o gradskoj kriminalnoj populaciji, a njezina mreža doušnika proteže se cijelim društvenim spektrom Miamija.

Komentari (0)

Foto