Mentalno (2009)

R/ Mental (Originalni naziv)

drama

Novi pročelnik psihijatrijskog odjela pokušava svojim neobičnim metodama izliječiti svoje pacijente

 
Režija: Guy Ferland, Rod Hardy, David Jackson
Scenarij: Dan Levine, Deborah Joy LeVine
Uloge: Chris Vance, Jacqueline McKenzie, Marisa Ramirez, Derek Webster, ...

Filmografija

Dr. Jack Gallagher je psihijatar koji postaje pročelnikom psihijatrijskog odjela bolnice u Los Angelesu gdje pokušava svojim neobičnim pristupima izliječiti pacijente koji pate od nepoznatih, pogrešno shvaćenih, a često i pogrešno dijagnosticiranih psihijatrijskih stanja.

Mentalno je medicinska drama s dr. Jackom Gallagherom, veoma neobičnim psihijatrom koji postaje pročelnik psihijatrijskog odjela bolnice u Los Angelesu. Na odjelu preuzima slučajeve  pacijenata koji se bore protiv nepoznatih, pogrešno shvaćenih, a često i pogrešno dijagnosticiranih psihijatrijskih stanja. Gallagher prekopava po njihovim umovima kako bi doznao tko su zbilja njegovi pacijenti, a na taj način može otkriti ključ njihova dugoročnog oporavka.

Stvari su sagledane očima liječnika i bolesnika koji, kao što to Jack ističe, imaju više zajedničkog nego što su spremni priznati. Mentalno prati i romantične i osobne odnose liječničke ekipe i bolničkog osoblja koji blisko surađuju uranjajući u misterije, neobičnosti i čuda ljudskog mozga.
 


Komentari (0)

Foto