subota, 14.09.2019 08:00

Pepa Praščić (2004)

Peppa Pig (Originalni naziv)

animirani

Zabavna i poučna animirana serija o dogodovštinama obitelji praščića

Režija: Mark Baker
Scenarij: Neville Astley, Mark Baker, Sarah Ann Kennedy
Uloge: Lily Snowden-Fine, Andy Hamilton, Brian Blessed, Sarah Ann Kennedy, ...

Filmografija

Crtana serija nagrađena BAFTA-om o zabavnoj obitelji praščića čije je srce i duša Pepa.

Opširnije

Najbolja crtana serija za predškolsku dob 2005. koja je u rekordnom roku dobila svoje igračke u jednom od najboljih lanaca dječjih igračaka Toys 'R' Us.

Kritika je u ocjeni bila jednoglasna: povratak crtića koji na zabavan način djecu uči moralno ispravnim poukama.

Likovi:
PEPA PRAŠČIĆ
Ima pet godina i živi s mamom, tatom i bratom Georgeom. Voli se igrati s prijateljicom kozicom Suzy, posjećivati baku i djeda i brinuti se za Georgea. Najdraže joj je ipak skakati u blatu, smijati se i roktati do suza radosnica.

GEORGE
je Pepin mlađi brat. Ima 18 mjeseci i obožava se igrati sa starijom sestrom, iako se prema njemu ponekad ponaša šefovski. Njegova najdraža igračka je dinosaur i nosi ju svuda sa sobom. Još ne zna govoriti, ali trudi se s prvom riječi 'dino- sau'.

MAMA PRAŠČIĆ
Voli skakutati po blatnjavim lokvama jednako kao i kćerkica Pepa. Radi od kuće na svome računala i ponekad dopušta Pepi i Georgeu da joj pomognu, samo ako ne zaprljaju tipkovnicu. Puno se bolje snalazi u čitanju karata od supruga i zna odgovor na gotovo svako pitanje.

TATA PRAŠČIĆ
je vrlo veseo i zabavan otac koji se stalno smije, osobito kada se igra s djecom. Često čita novine i uzbuđen kada se odlazi na put obiteljskim autom. Obožavatelj je kolača i bučnice, a Pepa ga zafrkava zbog okruglog trbuščića. Ponekad je čangrizav, a to se događa kada ne moe pronaći svoje naočale.

Video

Foto

Komentari (0)