Gradska cura (2009)

New in Town (Originalni naziv)

komedija romantika

Poslovnoj ženi život se preokrene kada radi unapređenja prihvati posao u zabitom gradiću

 
Režija: Jonas Elmer
Scenarij: C. Jay Cox, Ken Rance
Uloge: Renée Zellweger, Harry Connick, Jr., Siobhan Fallon, J.K. Simmons, ...

Filmografija

Renee Zellweger tumači ulogu Lucy Hill, visoko pozicionirane šefice, zaljubljene u svoj život na visokoj nozi u Miamiju. U potrazi za velikim promaknućem, Lucy se odluči preseliti u zabačeni gradić u Minnesoti kako bi nadgledala restrukturiranje proizvodne tvornice. Nakon što je izdržala zaleđene ceste, hladno vrijeme i isto takav prijam lokalnih stanovnika, gradić i njegovi stanovnici joj ipak prirastaju srcu, a posebice zgodni predstavnik sindikata. Ono što je započelo kao običan poslovni zadatak, postaje najboljom stvari koja joj se dogodila.

Lucy Hill (Renée Zellweger) obožava Miami i njegov brzi tempo, automobile i svoje prekrasne cipele. No, željna napretka u karijeri, ona pristaje na kratko napustiti svoj životni stil i odseliti se u mali gradić u Minnesoti,  kako bi nadgledala radove na rekonstrukciji jednog proizvodnog pogona. Ovaj je posao izuzetno plaćen i garantira unapređenje, pa je Lucy odlučila na kratko se odreći čari svog voljenog Miamia i pretrpjeti sve nevolje trenutačnog življenja  u zabiti poput ove u koju je došla.

Međutim, kada se njeni nadređeni predomisle glede ulaganja u pogon i najave otkaz za sve zaposlenike, Lucy je prinuđena potpuno promijeniti svoje svjetonazore i stati u zaštitu stanovnika New Ulma, koji većinom rade u ovom postrojenju. Njena se životna filozofija mijenja iz korijena u dodiru sa blagim ljudima iz ovog mjesta, naročito kada upozna Teda (Harry Connick,Jr.), mladog udovca sa 13-ogodišnjom kćerkom.


Komentari (0)

Foto