Romansa u Vermontu (2003)

Hope Springs (Originalni naziv)

komedija romantika

Nakon što ga napusti zaručnica umjetnik ponovnu sreću pronalazi u malom hotelu u Vermontu

 
Režija: Charles Webb
Scenarij: Charles Webb
Uloge: Colin Firth, Heather Graham, Minnie Driver, Oliver Platt, Mary Steenburgen...

Filmografija

Nakon gubitka voljene zaručnice Colin odlazi u maleni hotel kako bi smirio izmučenu psihu i pokušao preboliti gubitak voljene osobe.Ne nadajući se uz pomoć vlasnice hotela Colin pronalazi srodnu dušu koja mu je ukrala srce. Novu Colinovu sreću naruši dolazak njegove bivše zaručnice, ali on ovaj put zna kojim će smjerom njegov život krenuti.

Colin Firth glumi nesretno zaljubljenog britanskog umjetnika Colina Warea kojeg je ostavila zaručnica Vera (Minnie Driver). Saznanje da se ona udaje za drugoga ,baca Colina u očaj te kako bi se zaokupio umjetnošću i umirio izmučenu psihu, odlazi u mali hotel u Vermontu čija je vlasnica Joanie Fisher (Mary Steenburgen).

U Joanie je otkrio rame za plakanje, a kada ona shvati da je Colinu slomljeno srce, odluči ga spojiti s djevojkom, prelijepom medicinskom sestrom Mandy (Heather Graham). Ona je prekrasna, otkačena djevojka slobodna duha koja zarobi odmah Colinovo srce.

No baš kada romansa započne, neočekivano se pojavljuje Vera, s nevjerojatnim iznenađenjem i u nadi da će se vratiti Colinu. Njen dolazak Colina stavlja u veliku kušnju te mu glavni problem sada predstavlja dana mogućnost izbora! Ipak, ubrzo dileme nestaju i on napokon zna kojim će smjerom krenuti njegov život i srce.


Komentari (0)

Foto