Trener (2010)

Coach (Originalni naziv)

komedija romantika sport

Neodgovorni mladić shvati da je konačno došlo vrijeme za promjenu

 
Režija: Will Frears
Scenarij: Will Frears
Uloge: Hugh Dancy, Jonathan Gutierrez, Liane Balaban, Mamie Gummer, Michael Chernus

Filmografija

Partijaner koji živi od povjereničkog računa postaje trener nogometne ekipe mladeži iz susjedstva nakon što ga njegova djevojka-fotomodel odbaci, a njegovi prijatelji s kojima se nekoć opijao odluče nastaviti sa svojim životima.

Kad je riječ o motivaciji, Nick (Hugh Dancy) ne može se pohvaliti. Naviknut samo promatrati kako život pred njim prolazi dok on partija s prijateljima, Nick se bori da pronađe novi smisao nakon što svi koje poznaje nestanu iz njegova života. Nick ne zna ništa o pozivu sportskog trenera, ali kad mu se pruži prilika da trenira mladu lokalnu ekipu, on je spremno prihvati. Nakon što se sprijatelji s jednim od svojih mladih igrača, ovaj se ostarjeli zabušant zaljubi u mladu, lijepu liječnicu Gabrielle koja nema strpljenja za njegov neodgovoran način života.

Ubrzo za Nicka stvari krenu nabolje, ali kad njegova bivša djevojka dođe moliti za oprost, sve se počne raspadati. Kada bi Nick samo mogao dokazati Gabrielle da se promijenio, možda bi ona shvatila da je on muškarac vrijedan njezine pozornosti.


Komentari (0)

Foto