Obiteljsko stablo (2011)

The Family Tree (Originalni naziv)

komedija drama

Članovi obitelji Burnett dobiju priliku za popravak narušenih odnosa

 
Režija: Vivi Friedman
Scenarij: Mark Lisson
Uloge: Christina Hendricks, Britt Robertson, Dermot Mulroney, Rachael Leigh Cook, ...

Filmografija

Bunnie Burnett nemirna je kućanica koja nakon udarca u glavu tijekom afere sa susjedom izgubi pamćenje. Sada misli da je nedavno udana, a svoje se dvoje djece tinejdžera uopće ne sjeća...

Ako obitelj Burnett i nije najnesređenija u gradu, vjerojatno se nalazi među prve tri. Glava kuće Jack (Dermont Mulroney) depresivan je poslovni čovjek koji vara ženu s bujnom suradnicom (Christina Hendricks), njegova žena Bunnie (Hope Davis) igra se seksi igrica sa susjedom Simonom (Chi McBride), seksualno oslobođena tinejdžerica Kelly (Britt Robertson) u vezi je s kolegicom iz razreda (Madeline Zima) te ucjenjuje svoju profesoricu (Selma Blair), a sin Eric (Max Thieriot) gorljivi je kršćanin čija je naklonost podijeljena između propovjednika opsjednutog oružjem i nadrogiranog punk-rockera zaljubljenog u Kelly.

Situacija je toliko loša da je njihov obiteljski psihijatar odustao od njih, no sudbina im pruža neobičnu drugu priliku. Nakon ozljede glave tijekom sastanka sa Simonom Bunnie počinje patiti od lagane amnezije koja izbriše gotovo sve obiteljske brige iz njezina sjećanja.


Komentari (0)

Foto