Besmrtnici (2011)

Immortals (Originalni naziv)

akcija drama fantastika

Legende o grčkim bogovima oživljavaju kao nikad do sad

 
Režija: Tarsem Singh
Scenarij: Charley Parlapanides, Vlas Parlapanides
Uloge: Henry Cavill, Mickey Rourke, John Hurt, Kellan Lutz, Freida Pinto

Filmografija

Tarsem Singh, redatelj hit filma "The Fall", inspiriran mitom o Tezeju, vodi nas u spektakularni svijet hrabrih ratnika i okrutnih bogova.

Još prije pojave ljudi i životinja bogovi su vodili rat protiv titana. Nakon pobjede, zatočili su preživjele titane ispod planine Tartarus, dok je luk Epirus, oružje nevjerojatne moći izgubljeno usred bitke negdje na Zemlji. Danas, nakon epske bitke, nova opasnost prijeti Zemlji. Kralj Hyperion (Mickey Rourke) proglasio je rat čovječanstvu i u potrazi je za lukom, koji namjerava iskoristiti kako bi oslobodio titane i osvetio se bogovima jer nisu spasili njegovu obitelj. Hyperion zarobi proročicu Phaedru (Freida Pinto) u želju da mu pomogne pronaći Epirus.
Zaradivši više od 226 milijuna dolara na kinoblagajnama, film, koji nam donose producenti 300, na Saturn Awardsima normiran je u tri kategorije - najbolji produkcijski dizajn, film fantazije i najbolja šminka. Role su također bile pažljivo birane. Tu su Henry Cavill - novi Superman (Man of Steel), Mickey Rourke, Stephan Dorff, John Hurt, Frieda Pinto i Luke Evans, sve od reda poznati i slavni glumci.


Komentari (6)

Foto