Ljubav jedne žene (1999)

Tumbleweeds (Originalni naziv)

komedija drama

Marry Jo i njezina kći stižu u mali priobalni gradić

 
Režija: Gavin O'Connor
Scenarij: Gavin O'Connor
Uloge: Janet McTeer, Kimberly J. Brown, Jay O. Sanders, Gavin O'Connor

Filmografija

Nesputana, četiri puta udana Marry Jo i njezina dvanaestogodišnja kći odlaze na put iz Missourija prema San Diegu u potrazi za novim domom, ljubavi i životom u ovoj neodoljivoj priči o neslomljivoj vezi između majke i kćeri.

Mary Jo Walker prvi se put udala sa sedamnaest godina te je nakon toga imala još tri muža i brojne dečke. Svaki put kad joj veza propadne, ona se seli s kćeri Avom u potrazi za novim domom, ljubavlju i životom. Upravo tim istim, prokušanim putom, bježeći nakon prekinute veze, Mary Jo i Ava stižu u tihu priobalnu zajednicu Starlight Beacha, blizu San Diega u Kaliforniji. Ava se upisuje u školu gdje s lakoćom sklapa prijateljstva, a Mary Jo pronalazi posao u zaštitarskoj tvrtki koju vodi čudan gospodin Cummings.
Ondje se sprijateljuje s dobroćudnim i zabavnim Laurijem Pendeltonom i Danom, dragim i inteligentnim muškarcem koji također postaje i Avin prijatelj. Ava priželjkuje da će možda ovaj put njezina majka i ona živjeti same, bez destruktivne prisutnosti još jednog loše odabranog dečka. Njihova novootkrivena neovisnost ne potraje dugo jer Mary Jo ubrzo ulazi u vezu s Jackom Ransonom, mišićavim vozačem kamiona kojeg su upoznale na putu u Kaliforniju...

Komentari (0)

Foto