Slučajni partneri (1985)

Moonlighting (Originalni naziv)

komedija drama

Bivši top-model i osebujni privatni detektiv osnuju zajedničku detektivsku agenciju

 
Režija: Peter Werner, Allan Arkush, Christian I. Nyby II
Scenarij: Ron Osborn, Jeff Reno, Glenn Gordon Caron, ...
Uloge: Cybill Shepherd, Bruce Willis, Allyce Beasley, Curtis Armstrong, ...

Filmografija

Bruce Willis i Cybill Shepherd šarmantni su i dovitljivi "slučajni partneri" u ovoj zabavnoj detektivskoj seriji nominiranoj za "Emmy". Serija je izuzetno uspješna zbog nevjerojatne kemije na ekranu između Brucea Willisa i Cybill Shepherd,a također je dobitnica tri "Zlatna globusa".

Maddie Hayes (Cybill Shepherd) je top-model koja je osim gomile titula uspjela prikupiti i znatno bogatstvo - prije svega jednom ulogom u reklami za poznati šampon. Živi kao zvijezda - luksuzno imanje, bazen i osobni kuhar, ali ostaje bez svega kad je opljačka njezin poslovni partner. Nasreću, ostaje joj nekoliko investicija, a najinteresantnija od njih je detektivska agencija. To je dobra vijest.

Loša je vijest da su sve njezine tvrtke osnovane kako bi gubile novac i time pomogle pri utaji poreza. Maddie se mora čim prije da osloboditi takvog "nasljedstva". Nema problema sa zatvaranjem salona ljepote, knjižare, međutim detektivska je agencija druga stvar.

David Addison (Bruce Willis), privatni detektiv osebujnog stila ne miri se s otkazom s ugodnog radnog mjesta - ili barem ne tako lako. Davidu pada na pamet originalna ideja da Maddie zaposli kao svog osobnog pomoćnika u detektivskoj agenciji i tako zajedno nastave poslovanje, postajući time i jedni od najzabavnijih "slučajnih partnera".

 


Komentari (2)

Foto