Razmažena djeca (2001)

BRATTY BABIES (Originalni naziv)

komedija dječji

Glavni cilj dvoje djece samohranih roditelja je: kako roditelje navesti da se zaljube

 
Režija: Harvey Frost
Scenarij: Rob Kerchner
Uloge: Harry Hamlin, Lisa Rinna, Frances Bay

Filmografija

U ovoj komediji za djecu kombinacija postupaka kao u filmskim hit serijalima "Gle tko to govori" i "Sam u kući" s karikiranim likovima odraslih izazvat će smijeh i zabaviti uglavnom mlade ljubitelje komedije...

Samohrani otac Chad Norris (H. Hamlin) vodi svog sina Billya k starijoj gospođi Maggie Winchester (F. Bay) na čuvanje dok je na poslu, a to isto radi i samohrana majka Michelle Grant (L. Rinna) sa svojom kćeri Tinom. Djeca su prohodala, još ne govore, ali međusobno izvrsno komuniciraju i smišljaju razne vragolije. Ipak, glavna im je preokupacija kako navesti svoje roditelje koji se prilično odbojno ponašaju jedno prema drugome da se zaljube i zasnuju obitelj u kojoj bi oni bili zajedno.

Maggie Winchester zanima samo novac, a svu brigu oko djece prepušta svojoj simpatičnoj unuci Gwen koja je zaljubljena u problematičnog muškarca koji naslućuje da baka ima dosta novca, te angažira dvojicu krajnje nespretnih gangstera da je opljačkaju. Nitko ne računa da bi dvije bebe mogle pokvariti njihove planove, prihvaćajući to kao priliku da konačno povežu svoje roditelje.


Komentari (0)

Foto