Rastavljeni Gary (2008)

Gary Unmarried (Originalni naziv)

komedija

Friško razvedeni soboslikar pokušava izbalansirati svoj posao, ljubav i skrbništvo nad dvoje djece

 
Režija: James Burrows
Scenarij: Bill Daly, Ed Yeager, Ira Ungerleider
Uloge: Jay Mohr, Paula Marshall, Ryan Malgarini, Kathryn Newton, Al Madrigal, ...

Filmografija

Jay Mohr i Paula Marshall igraju glavne uloge u humorističnoj seriji "Rastavljeni Gary" o životnim problemima rastavljenog soboslikara koji mora balansirati između svoje bivše supruge, njihovo dvoje djece, zajedničkog psihijatra i svoje predivne nove djevojke. Ed Yeager, Ric Swartzlander i James Burrows izvršni su producenti serije za "ABC Studios“ u suradnji s "CBS Paramount Network Television“. Burrows je i režirao seriju.

Nedavno rastavljeni soboslikar Gary Brooks (Jay Mohr) i njegova bivša supruga Allison (Paula Marshall) koja sve voli držati pod kontrolom, suočavaju se s kaosom dok se nakon 15 godina braka upuštaju u nove veze. On je zabavni roditelj, a ona je ta koja je stroga. Dijele skrbništvo nad svoje dvoje djece – Louise (Kathryn Newton), politički korektnom i ekološki osviještenom 11-godišnjakinjom i Tomom (Ryan Malgarini), 14-godišnjim sinom koji je pomalo čudan u društvu i uvijek nervozan u blizini djevojaka.

Šarmantni i zajedljivi Gary nije bio na spoju otkako se rastao, no napokon će se zbližiti s Vanessom (Jaime King), samohranom majkom koja ga je angažirala da okreči njezin stan. Boji se reći Allison za Vanessu jer to nije u skladu s onim što piše u knjizi njihova bračnog savjetnika "Pravila za savršenu rastavu braka“. No kad mu Allison kaže kako su se ona i njihov psihijatar zaručili, Gary odlučuje kako je vrijeme krenuti dalje. Kako bi pronašao sreću nakon braka, Garry mora balansirati između svoje bivše supruge, njihovo dvoje djece, zajedničkog psihijatra i svoje predivne nove djevojke.


Komentari (0)

Foto