Lažna nevjesta (2001)

She's No Angel (Originalni naziv)

triler drama

Konobarica koja u samoobrani ubije svog silovatelja preuzima identitet preminule zaručnice

 
Režija: Rachel Feldman
Scenarij: Rachel Feldman
Uloge: Tracey Gold, Kevin Dobson, Dee Wallace, Cameron Bancroft, Jeffrey Meek

Filmografija

She's no Angel solidan je TV film američke redateljice Rachel Feldman vrlo teške priče o marginaliziranoj djevojci koja nesretnim stjecajem okolnosti ispadne potencijalni zločinac i koja, ne vidjevši druge, prihvati neugodnu ulogu potpuno nepoznate joj žene nastojeći se tako izvući iz svoje situacije.

Liddy (T. Gold), siromašna djevojka bez roditelja, radi kao konobarica u opskurnom klubu u kojemu proživljava mnoge neugodnosti. Jedne večeri, nakon sukoba sa šefom nasilnikom, njegov je brat pokuša silovati, no ona ga u samoobrani ubije. Pobjegavši bez novca i svojih stvari, naiđe na novopečene zaručnike koji joj obećaju da će je povesti sa sobom. No, dogodi se nesreća u kojoj jedino ona preživi. Probudivši se u bolnici, shvati da su je roditelji mladića prihvatili misleći da je njegova (sada preminula) zaručnica koju nisu poznavali. Krijući se od bivšeg šefa i ne imajući nikamo otići, odluči neko vrijeme glumiti zaručnicu...

Radi se o vrlo dobrom filmu, koji je mjestimično napet, i vrlo dobro odigranih uloga. Film je to koji, osim priče koja potiče na razmišljanje, može pobuditi i vrlo jake emocije. U filmu glume američki, uglavnom TV glumci - Tracey Gold, Kevin Dobson i Dee Wallace.


Komentari (0)

Foto