Hellcats (2010)

Hellcats (Originalni naziv)

komedija drama

Upoznajte divlji svijet atraktivnih navijačica

 
Režija:
Scenarij: Kevin Murphy
Uloge: Aly Michalka, Ashley Tisdale, Robbie Jones, Heather Hemmens

Filmografija

Serija ‘Hellcats’ je snimana u Vancouveru, a nastala je prema knjizi spisateljice Kate Torgovnick: ‘Cheer! Inside the Secret World of College Cheerleaders ‘. Jedan od izvršnih producenata serije je Tom Welling koji je utjelovio lik mladog Supermana u popularnoj seriji Smallville.

Radnja tinejdžerske dramske serije fokusirana je na živote navijačica Sveučilišta Lancer, a najviše oko studentice prava Marti Perkins (Aly Michalka). Martin svijet se okrene naopačke kada sazna da joj je stipendija otkazana. Marti je cool i posebna te nikada nije mogla ni zamisliti da će joj upravo navijačice kojima se oduvijek rugala biti jedina ulaznica za ostanak na fakultetu. No, Martin jedini izbor je upasti u Hellcats, Lancerov legendarni tim navijačica, dobiti njihovu stipendiju i nastaviti školovanje.

Nakon što Marti shvati da je njena dobronamjerna, no neodgovorna, majka Wanda (O'Grady) nije obavijestila da joj je stipendija prekinuta, Marti uviđa da je bez novca i bez opcija. Srećom Hellcatsi imaju audiciju za primanje novih članova, pa Marti koristi jedinu priliku za ostanak i prijavljuje se. Marti je bila uspješna gimnastičarka u srednjoj školi, sve dok nije na zadnjoj godini naglo prestala trenirati, tako da zna da posjeduje vještine potrebne za tim Hellcatsa. Briljira na audiciji i postaje nova članica Hellcatsa.
 
Iako se sukobljava s prpošnom kapetanicom navijačica Savannom (Ashley Tisdale), Marti osvaja trenericu Vanessu Lodge (Sharon Leal) i upada u tim i svijet natjecanja koji nije sličan ničemu što je dotad poznavala. S najboljim prijateljem Danom (Matt Barr) Marti se pokušava snaći u tom novom svijetu kao navijačica i Savannina nova cimerica, ujedno izbjegavajući kolegicu Alice Verduru (Heather Hemmens) koja bjesni od ljubomore kad shvati da je Marti zapela za oko navijaču i njezinu bivšem dečku Lewisu Flynnu (Robbie Jones).

Marti ulazi u svijet natjecanja, zajedništva, urote i namještanja, zakulisnih igara i politike akademske zajednice, te velikog novca koji se vrti oko američkog nogometa.


Komentari (4)

Foto