Provodi i sprovodi (2011)

PROVODI I SPROVODI (Originalni naziv)

komedija

Domaći sitcom autora Bitangi i princeza o zabavnim dogodovštinama bračnog para pred razvodom

 
Režija: Vinko Brešan
Scenarij: Goran Kulenović, Vinko Brešan i Branko Ružić
Uloge: Ksenija Marinković, Dražen Küh, Jan Kerekeš, Goran Grgić, Bojan Navojec, ...

Filmografija

Provodi i sprovodi novi je sitcom prema ideji Gorana Kulenovića, autora već legendarnih Bitangi i princeza. Prvih deset epizoda redateljski potpisuje Vinko Brešan, a drugih deset Goran Kulenović. Producent serije za HRT je Ivan Maloča iz produkcijske kuće Interfilm.

U dvadeset polusatnih epizoda autori Kulenović i Brešan provest će nas kroz niz humornih situacija u kojima će se naći bračni par pred razvodom, Ksenija Vajs Čalasan (Ksenija Marinković), bivša estradna zvijezda i Tihomir Čalasan (Dražen Kühn), vlasnik pogrebnog poduzeća. Uz probleme oko podjele imovine, preko podjele novog zajedničkog prostora u kojemu Ksenija ima agenciju za vjenčanja, a Tihomir pogrebno poduzeće, do toga tko je koga kada i zašto prevario.

Upoznat ćemo i niz drugih zanimljivih likova poput Makedonca Hriste (Jan Kerekeš), Tihomirovog nepredvidljivog pomoćnika koji baš i ne vlada hrvatskim, Deronje (Goran Grgić), vlasnika trgovačkog centra potajno zaljubljenog u Kseniju, Boška (Bojan Navojec), Tihomirovog brata odvjetnika koji ima razloga strepiti od brata, ali i od Ksenije, Nicky Valentine (Marija Škaričić), Ksenijine prijateljice, "pjevačke zvijezde" u usponu, velečasnog Huljića (Slobodan Milovanović) koji će svima dati oprost, ali...


Komentari (3)

Foto