utorak, 02.04.2024 12:20

Blago nama (2020)

Blago nama (Originalni naziv)

komedija

Radnja prati obitelj koja, djelomično prisilno, mora živjeti pod istim krovom

sez.1 ep.51Lukas iznenadno otkriva čari bavljenja kazalištem, no stvari se za njega izjalove i krenu po krivu čim mu se u planove s Kikom ubaci Martin. A kad se među njima dvoma raspire stare strasti, svatko će se od ukućana angažirati točno kako misli da trebaju kako bi njihova veza uspjela... ili propala. A golupčići će polako saznati u što su se zapravo upustili.
 
Režija: Goran Rukavina
Scenarij: Vlado Bulić, Mirna Miličić, Goran Rukavina
Uloge: Enis Bešlagić, Hristina Popović, Tara Rosandić, Filip Križan, Žarko Radić...

Filmografija

Kod Borisa i Ane, mladog bračnog para, spletom okolnosti nenadano se useljava njezina sestra sa cijelom svojom obitelji, ali i njihov otac. Generacijski sraz popraćen i različitim životnim ambicijama dovodi do raznih zabavnih i smiješnih situacija u kojima se može pronaći baš svatko.

Humoristična serija donosi priču o sukobljenim karakterima i odnosima punim šaljivog nerazumijevanja među članovima iste obitelji koja, djelomično prisilno, mora živjeti pod istim krovom. Kod Borisa i Ane, mladog, pomalo uštogljenog i ambicioznog bračnog para, nenadano se useljava njezina sestra s cijelom svojom prilično opuštenom i glasnom obitelji, a zajedno s njom stiže i njihov otac, čangrizavi umirovljenik. A kad se toliko šarolikih karaktera nađe na istom mjestu, smijeh i dobra zabava su garantirani.  Razlike među generacijama, ponekad zamršen bračni i roditeljski odnosi, ''ljubav'' tasta i zetova ili svekrve i snahe samo su neke tipične situacije s kojima se vrlo lako može poistovjetiti baš svaki gledatelj. Glavne uloge u seriji pripale su cijenjenim regionalnim glumačkim imenima – Enisu Bešlagiću, Žarku Radiću, Hristini Popović, Tari Rosandić, Filipu Križanu te Zlatanu Zuhriću Zuhri, dok radnju serije potpisuju Mirna Miličić, Vlado Bulić te Goran Rukavina, koji je ujedno i redatelj.  

Komentari (1)

Foto