Sada i nekada (1995)

Now And Then (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Četiri žene prisjećaju se svoga djetinjstva u ovoj toploj humorističnoj drami

 
Režija: Lesli Linka Glatter
Scenarij: I. Marlene King
Uloge: Christina Ricci, Demi Moore, Rosie O'Donnell, Melanie Griffith, Gaby Hoffmann

Filmografija

Za četiri najpametnije žene iz Shelbyja u Indiani, ljeto 1970. bilo je ljeto kad su navršile 12 godina, otkrile kako dječaci izgledaju goli i sklopile pakt prijateljstva. Sad su se vratile kako bi ispunile obećanje koje su dale to ljeto…

Spisateljica Samantha Albertson (Demi Moore), glumica Tina Tercell (Melanie Griffith), ginekologinja Roberta Martin (Rosie O'Donnell) i kućanica Christina DeWitt (Rita Wilson) prijateljice su iz djetinjstva koje se sastaju po prvi put nakon dugo vremena. Christina samo što nije rodila. Susret sa starim prijateljicama natjera Samanthu na razmišljanje o starim danima, pogotovo o ljetu 1970. g. kada su djevojčice imale 12 godina i tek stupale u svijet žena.

Samanthu (Gaby Hoffmann) muči rastava njezinih roditelja, Roberta (Christina Ricci) nosi se sa smrću majke, Tina (Thora Birch) je uzrujana jer roditelji nisu zainteresirani za nju, a Christina (Ashleigh Aston Moore) pokušava otkriti istinu o seksu. Zajedno će razgovarati o dječacima i iskusiti prve poljupce, razglabati o fizičkim i emotivnim promjenama kroz koje prolaze i održavati seanse na kojima će pokušati prozvati duha dječaka koji je tragično poginuo 30 godina prije.


Komentari (1)

Foto