Štiklama do vrha (2008)

Lipstick Jungle (Originalni naziv)

komedija drama

Serija prati privatan i poslovni život triju moćnih i nerazdvojnih prijateljica

 
Režija: Timothy Busfield, Jay Chandrasekhar, ...
Scenarij: Candace Bushnell, Eileen Heisler , DeAnn Heline
Uloge: Brooke Shields, Kim Raver, Lindsay Price, Paul Blackthorne, ...

Filmografija

Dramska komedija koja prati tri uspješne prijateljice dok se nose sa svim problemima života na visokoj nozi. Producentica filmova Wendy (Brooke Shields) na sve moguće načine pokušava uskladiti karijeru i obitelj. Nico (Kim Raver, "24“) urednica je popularnoga modnog časopisa, a cilja na položaj glavne direktorice. Slobodoumna dizajnerica Victory (Lindsay Price, "Beverly Hills 90210“) pokušava ostvariti svoje snove i putem pronaći "onog pravoga“. Ove se tri moderne Njujorčanke humorom i unutarnjom snagom međusobno podupiru kroz sve uspjehe i suze koje su sastavni dio života u New Yorku.

Prema bestseleru američke spisateljice Candace Bushnell ("Seks i grad“) "Lipstick Jungle“, snimljena je izvrsna duhovita drama „Štiklama do vrha“ koja prati privatne i profesionalne živote prijateljica, uspješnih poslovnih žena. Popularna serija zabilježila je uspjeh na čak četrdeset i pet svjetski poznatih televizijskih kuća, a kupnjom svih epizoda i RTL se je našao se  na popisu tih zemalja.

Tri snažne i ambiciozne žene glavne su protagonistice serije. Zagarantirana uzajamna podrška uvelike im pomaže na trnovitom životnom putu, u ludom, romantičnom te ponekad zastrašujućem New Yorku. Victory Ford (Linsday Price) vrhunska je modna dizajnerica koja želi ostvariti svoje snove i upoznati “gospodina pravog“. Nico Reily (Kim Raver) glavna je urednica časopisa "Bonfire“, a njen glavni cilj je postati Predsjednica uprave, dok Wendy Healy (Brooke Shields) je bivša predsjednica filmske kompanije koja se nedavno upustila u privatne producentske vode te svim silama pokušava pronaći ravnotežu između obitelji i karijere. Serija je podijeljena po poglavljima pa je tako svaka nova epizoda i novo poglavlje o upornim i snažnim ženama.


Komentari (6)

Foto