utorak, 02.04.2024 15:10

Brak na prvu (2020)

Brak na prvu (Originalni naziv)

show

Tamo gdje ostale emisije završavaju, u ovoj avantura tek počinje!

sez.3 ep.18Neki su parovi bili još pod dojmom nakon zanimljive radionice sa stručnjakinjom Sanelom pa je tako Ana priznala Alenu da joj je bilo jako neugodno razgovarati o seksu kao i većini djevojaka dok su svi dečki pričali kako su razgovarali o osjećajima i pritom se super zafrkavali. Osim što su ga jako zanimali pokloni koje su od Sanele dobile žene, Josip je želio znati zašto se Renata tako često nalazi s Alenom.
 

RTL gledateljima donosi hrvatsku inačicu planetarno popularnog showa „Married At First Sight/ Gift Ved Første Blik“, u kojem se dvoje potpunih stranaca upozna pred „oltarom“ i vjenča, a tek onda počinje njihova ljubavna avantura života!

Emisija je svojevrsni sociološki eksperiment, a zbog njegova koncepta u pojedinim se zemljama našao na meti Crkve koja smatra da se tako trivijalizira brak. No to nije zasmetalo planetarnoj popularnosti ovog showa. Format je originalno nastao u Danskoj, gdje se prva sezona prikazivala 2014. godine nakon čega je show postigao veliki uspjeh diljem svijeta i postao jedan od najgledanijih sadržaja. Dvoje stranaca nije slučajno spojeno - parovi se pažljivo biraju, što čine stručni eksperti iz područja psihologije i ljubavnih odnosa koji kroz niz različitih testova pronalaze kompatibilne parove. U RTL-ovoj verziji showa taj tim stručnjaka činit će Boris Blažinić, profesor psihologije i sudski vještak za psihologiju, predavač, konzultant i licencirani trener za povećanje osobne i organizacijske učinkovitosti, zatim Ingrid Divković, diplomirana profesorica hrvatskog jezika i književnosti i filozofije te spisateljica i Ita Štefanek - stručnjakinja za ljubavne odnose i vlasnica agencije za spajanje parova. Osim novih kandidata i ljubavnih zavrzlama, novitet DRUGE SEZONE su i stručni eksperti koji će spajati parove. Eksperti u drugoj sezoni bit će doktorica i magistra psihoterapije Iva Stasiow, spisateljica i stručnjakinja za muško-ženske odnose Sanela Kovačević Nelly te već poznati profesor psihologije i sudski vještak za psihologiju Boris Blažinić, koji su spremni upoznati 14 romantika i pronaći im adekvatnog partnera za život.

Komentari (0)

Foto