Noćne prijetnje (2005)

Night Stalker (Originalni naziv)

drama kriminalistički fantastika

Istražujući tajanstvenu smrt svoje žene novinar se upusti u istragu niza neobjašnjivih smrti

 
Režija: Daniel Sackheim
Scenarij: Frank Spotnitz, Jeffrey Grant Rice, Gregory Storm
Uloge: Stuart Townsend, Gabrielle Union, Eric Jungmann, Cotter Smith, Al Whiting...

Filmografija

Carl Kolchak (Stuart Townsend) je "Night stalker", novinar koji istražuje neobične smrti i neobjašnjene fenomene. Postavlja pitanja koja ntiko drugi ne bi o slučajevima koje policija ne može - ili neće - riješavati.

Prije osamnaest mjeseci, nakon iznenadnog napada na pustom autoputu Carl Kolchak (Stuart Townsend) biva ranjen no izvan životne opasnosti. Njegova žena, međutim, nije imala toliko sreće. Od tada, njegova odlučnost da otkrije tko - ili što - ju je ubilo vodi ga je do istraživanja drugih neobjašnjenih, nasilnih smrti, koje graniče sa natprirodnim. Ali on pokušava složiti slagalicu, koja stalno mijenja svoj oblik. Kako su zločini povezani? I zašto nekim žrtvama ostaje crveni madež na zglobovima ruke?

Kolchak (Stuart Townsend) je uvjeren da se događa nešto užasno, ali vlasti se ne slažu sa njim, a posebno FBI - u njihovim očima, Kolchak je prvi na listi osumnjičenih za ubojstvo svoje žene...

Seriju "Night stalker" kreirao je Frank Spotnitz, koji je i izvršni producent serije. Bio je scenarist i producent u seriji "Dosjei X", zajedno sa Danielom Sackheimom ("Dosjei X") , koji je također ujedno izvršni producent i režiser "Night stalkera". Serija se temelji na klasiku iz 70-tih - "Kolchak: The Night Stalker".


Komentari (0)

Foto