LAX (2004)

LAX (Originalni naziv)

drama

Poslovne i životne drame šefice piste i njenog rivala, šefa terminala te osoblja na L.A. aerodromu

 
Režija: Anthony Russo, Joe Russo, Adam Davidson
Scenarij: Dan E. Fesman, Nick Thiel, Harry Victor
Uloge: Heather Locklear, Blair Underwood, Paul Leyden, Frank John Hughes, ...

Filmografija

Od pisca nominiranog za nagradu “Emmy” Nicka Thiela (“Magnum”) i producenta Marka Gordona (“Spašavanje vojnika Ryana”, “Brzina”) dolazi nova NBC-jeva dramska serija "LAX" koja istražuje pozadinu zakulisnih drama i sukoba putnika i osoblja na užurbanome Međunarodnom aerodromu u Los Angelesu.

Poznata televizijska glumica Heather Locklear (“Svi gradonačelnikovi ljudi”) nastupa kao Harley Random, ambiciozna i odlučna šefica piste na LAX-u, petome najprometnijem aerodromu na svijetu. Harley je često u sukobu sa svojim rivalom, šefom terminala Rogerom (Blair Underwood, “Seks i grad”). Oboje se natječu za mjesto ravnatelja aerodroma, no moraju surađivati kako bi riješili situacije poput dojava o bombi, dolazaka VIP osoba, pijanih pilota i izgubljenih ljubimaca. Sve se to zbiva unutar kaotičnoga prometnog središta koje je povezano sa svim dijelovima svijeta.

Osoblje aerodroma sačinjavaju i Tony (Paul Leyden), blagoglagoljiv putnički koordinator koji se trudi ublažiti napetosti, agentica Caribe Betty (Wendy Hoopes) koja se zajedno s kolegom iz ureda za imigraciju Nickom (David Paetkau) i losandželeskim policajcem Henryjem Engelsom (Frank John Hughes) brine za sigurnost aerodroma u svijetu koji postaje sve složeniji.

Autor LAX-a je Nick Thiel, a snimio ju je “NBC Universal Television Studio”. Izvršni su producenti Gordon i Thiel, a Joe i Anthony Russo izvršni su koproducenti i redatelji.


Komentari (0)

Foto