Sretni svršetci (2011)

Happy Endings (Originalni naziv)

komedija

Prekidom pred oltarom bivši par zakomplicira svoje i živote svojih zajedničkih prijatelja

 
Režija: Anthony Russo, Joe Russo, Jeff Melman
Scenarij: David Caspe, Gail Lerner, Leila Strachan
Uloge: Elisha Cuthbert, Damon Wayans Jr., Eliza Coupe, Zachary Knighton, ...

Filmografija

Serija "Happy Endings" nudi svjež i duhovit pogled na moderno prijateljstvo i na sve što je jedna urbana obitelj voljna poduzeti da ostane na okupu.

Zaboravite tko smije zadržati prsten - kada par prekine vezu, pravo pitanje glasi komu će pripasti prijatelji? Vjenčanje Alex i Davea trebao je biti najsretniji dan u njihovu životu i u životima njihovih starih prijatelja... Sve dok Alex nije ostavila mladoženju Davea pred oltarom. Prekid, prema riječima jednog od njihovih prijatelja, "golemi je preokret u igri" koji će zakomplicirati svačije živote i sve natjerati da preispitaju vlastite odluke.

Sve do nesretnoga događaja, savršeni par Alex i Dave bili su lijepak koji je držao njihov krug prijatelja na okupu, uključujući Alexinu sestru Jane, kućanicu iz predgrađa i njezina uštogljenog muža Brada, koji pokušavaju osnovati obitelj, ali toliko su šokirani nemilim događajem da ne mogu nastaviti sa svojim bezmesnim i bezalkoholnim postom u pripremama za trudnoću; Maxa, njihova gay-prijatelja i Penny koja se boji da nikad neće naći onoga pravog. Nakon fijaska s vjenčanjem, grupa se okuplja oko pozitivca Davea.

Sada kad su prekinuli, može li ovo društvo ostati zajedno? Hoće li Max, Brad, Jane i Penny morati izabrati stranu? Odjednom, svaki se društveni događaj pretvara u pregovore. Treba naći odgovore na mnoga krupna pitanja, ali ovi će ih prijatelji s vremenom otkriti.


Komentari (0)

Foto