četvrtak, 04.07.2024 05:15

Larin izbor (2011)

Larin izbor (Originalni naziv)

telenovela

Napeta mediteranska ljubavna priča o dvoje mladih koji potječu iz socijalno različitih obitelji

sez.1 ep.74Lara saznaje da su se Nikša i Jakov potukli te se naljuti na Nikšu i odlazi vidjeti Jakova. Nakon što Dinko sazna da je Tonči dobio koncesiju nad škverom, Nela je prisiljena dati Dinku informacije o financijeru, Vuksanu. Dinko odlazi kod Vuksana kako bi pokušao ostvariti poslovno partnerstvo s njim, no Vuksan ga odbije i ponizi. Nakon što mu Mija priznaje da je ponovno zaljubljena u njega, Vuksan shvaća da ju ne smije povrijediti te odluči otići iz Splita. Tonči ponudi Nikol radno mjesto u obnovljenoj Zlatar plovidbi, što ona oduševljeno prihvaća. Nikol se razočara kada shvati da treba obavljati poslove čistačice. Alen odlazi kod Karmen i riskira da bude otkriven, ali ne može odoliti zovu puti. Istovremeno, Vjera se zbližava s dječakom koji spominje kako mu je majka pjevala istu uspavanku koju je Vjera pjevala svom pokojnom sinu, Bartulu. Leila poludi nakon što vidi da Jakov i dalje pati za Larom te se opija vinom, nesvjesna da ju promatra šokirana Nela. Nela traži dokaze da Leila zaista nije trudna. Jakov zahtjeva od Lare da napokon prizna svoje osjećaje, a nakon što ona to odbije, „otme“ ju na vožnju čamcem. Nikša sve to promatra te odluči prijaviti Jakova na policiju, ali odustaje kada vidi Tončija u razgovoru s inspektorom Domagojem. Slijep od ljutnje, Nikša odlazi na Dinkova vrata te mu priopćava kako je Jakov živ. Jakov traži od Lare priznanje da ga još uvijek voli.
 
Režija: Kristijan Milić, Mladen Dizdar, Robert Orhel, ...
Scenarij: Tomislav Hrpka, Iva Ilakovac, Aleksandar Kristek...
Uloge: Doris Pinčić, Ivan Herceg, Ecija Ojdanić, Frane Perišin, Jagoda Kumrić, ...

Filmografija

"Larin izbor" je napeta ljubavna priča koja mora prebroditi brojne zapreke. Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i obitelji, te odanosti i bitke za preživljavanjem. Serija je snimana na vanjskim lokacijama duž dalmatinske obale što dodatno pridonosi romantičnoj atmosferi.

Serija prati napetu ljubavnu priču koja mora prebroditi brojne zapreke između sina iz bogate obitelji, kojeg tumači Ivan Herceg, i siromašne djevojke Lare, koju glumi mlada zadarska glumica Doris Pinčić.

Glavne likove Laru i Jašu razdvoji more kada Jaša mora otići na dalek put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke. Lara je zatočena u, za nju, stranom elitnom svijetu dalmatinske aristokracije. Emocionalni usponi i padovi, šokantni obrati i jedna sudbina držat će konstantne tenzije i zaokupljati pažnju tijekom cijele radnje serije.

Komentari (44)

Foto