utorak, 02.07.2024 10:45

Larin izbor (2011)

Larin izbor (Originalni naziv)

telenovela

Napeta mediteranska ljubavna priča o dvoje mladih koji potječu iz socijalno različitih obitelji

sez.1 ep.71Nakon šoka od saznanja da joj je Cvitka baka, Nikol se zbližava s majkom. Nela i Cvitka pokušavaju pomoći očajnoj Nikol da se spremi na put za izbore za miss. Prodaju još jednu Nelinu bundu i tako nabave novac za Nikolinu novu garderobu i frizuru. Vuksanu nenadano pozli te je prisiljen priznati šokiranom Jakovu da mu se bliži kraj. Vuksan traži od Jakova da nikome ne kaže za njegovu bolest, osobito Lari i ponudi mu da će zauzvrat pomoći njegovom ocu da otkupi brodogradilište. Jakov odbija njegovu ponudu. Ne pada mu na pamet da laže Lari. Jakov javlja Tončiju da je plan s Vuksanom propao. Jakovu je dosta svega, skrivanja, bježanja i života u zatočeništvu. Nikša je sve više i više anksiozan zbog Larinog odnosa s Jakovom. Kad Lara u snu spomene Jašino ime Nikša pukne od ljubomore. Odlazi u luku i presretne Jakova koji ga začuđeno pita što želi. Nikša mu odgovara kako želi da Jakov zauvijek nestane iz Splita. Jakov mu se nasmije u facu i kaže da mu nije na kraj pameti ostaviti sina. Nikša nasrne na Jakova i počne ga tući, iz njega je provalio sav nakupljeni bijes. Jakov mu drsko odgovara da ga slobodno može ubiti ali to ništa neće promijeniti, Lara će uvijek voljeti samo njega.Alenu je sve teže pretvarati se da ne misli na Karmen. Iskoristi priliku te pobjegne razgovarati s njom. Jakov odlazi do svog prijatelja Mare. Maro je šokiran kad otkrije da je Jakov živ. Kad mu Jakov ispriča čitavu priču Maro pobjesni. Jakov ga upozorava da ne učini ništa nepromišljeno, međutim Maro ne može izdržati te odlazi Dinku u ured i prijeti mu.
 
Režija: Kristijan Milić, Mladen Dizdar, Robert Orhel, ...
Scenarij: Tomislav Hrpka, Iva Ilakovac, Aleksandar Kristek...
Uloge: Doris Pinčić, Ivan Herceg, Ecija Ojdanić, Frane Perišin, Jagoda Kumrić, ...

Filmografija

"Larin izbor" je napeta ljubavna priča koja mora prebroditi brojne zapreke. Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i obitelji, te odanosti i bitke za preživljavanjem. Serija je snimana na vanjskim lokacijama duž dalmatinske obale što dodatno pridonosi romantičnoj atmosferi.

Serija prati napetu ljubavnu priču koja mora prebroditi brojne zapreke između sina iz bogate obitelji, kojeg tumači Ivan Herceg, i siromašne djevojke Lare, koju glumi mlada zadarska glumica Doris Pinčić.

Glavne likove Laru i Jašu razdvoji more kada Jaša mora otići na dalek put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke. Lara je zatočena u, za nju, stranom elitnom svijetu dalmatinske aristokracije. Emocionalni usponi i padovi, šokantni obrati i jedna sudbina držat će konstantne tenzije i zaokupljati pažnju tijekom cijele radnje serije.

Komentari (44)

Foto