petak, 28.06.2024 10:30

Larin izbor (2011)

Larin izbor (Originalni naziv)

telenovela

Napeta mediteranska ljubavna priča o dvoje mladih koji potječu iz socijalno različitih obitelji

sez.1 ep.67Na poziv Anđele, Jakov dolazi Leili. No, Leilina sreća zbog njegove blizine kratkog je vijeka, jer on uskoro odlazi tražiti Zlaju.Alen obavještava Laru i Nikšu da je Vjera vjerojatno otišla u svoje rodno selo. Lara inzistira da Jakov ide s njom i Nikšom po Zlaju što Nikša nevoljko prihvaća. Vjera se sakriva u trošnoj crkvi sa Zlajom, ne znajući da je na korak od otkrivanja. Ante je prisiljen dati ostavku i na svoje mjesto stavlja Dinka. Dinko proglašava Nelu svojom zamjenicom. Ante se osvećuje tako što poništava sve javne natječaje, ostavljajući Dinka na nuli. Tonči je u šoku kada čuje vijesti o Dinku kao gradonačelniku i Neli kao njegovoj zamjenici. Dinko, revoltiran gradonačelnikom koji mu je podmetnuo nogu tako što je poništio natječaj, odluči prijaviti svog kolegu za novog direktora firme Lux. doo. Nela je zgrožena Dinkovim odabirom poslovnog partnera, ali Dinko nema izbora, jer u protivnom bi kao novi gradonačelnik došao u sukob interesa kod izgradnje turističkog kompleksa.Nikša, Jakov i Lara došli su u selo u Dalmatinskoj zagori prema Alenovim upustvima. Otkrivaju da je selo napušteno i da nema ni traga ni glasa Vjeri i Zlaji. Nikša i Jakov puni tenzija jedan prema drugom samo što ne eksplodiraju. Nikša želi da odustanu i vrate se u Split, ali Lara to ne želi ni čuti. Lara odlazi u obližnju crkvicu pomoliti se za Zlajin povratak. Tonči uspije nagovoriti Leilu da posjeti doktora, te ju odvodi u privatnu kliniku na pregled kod ginekologa.
 
Režija: Kristijan Milić, Mladen Dizdar, Robert Orhel, ...
Scenarij: Tomislav Hrpka, Iva Ilakovac, Aleksandar Kristek...
Uloge: Doris Pinčić, Ivan Herceg, Ecija Ojdanić, Frane Perišin, Jagoda Kumrić, ...

Filmografija

"Larin izbor" je napeta ljubavna priča koja mora prebroditi brojne zapreke. Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i obitelji, te odanosti i bitke za preživljavanjem. Serija je snimana na vanjskim lokacijama duž dalmatinske obale što dodatno pridonosi romantičnoj atmosferi.

Serija prati napetu ljubavnu priču koja mora prebroditi brojne zapreke između sina iz bogate obitelji, kojeg tumači Ivan Herceg, i siromašne djevojke Lare, koju glumi mlada zadarska glumica Doris Pinčić.

Glavne likove Laru i Jašu razdvoji more kada Jaša mora otići na dalek put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke. Lara je zatočena u, za nju, stranom elitnom svijetu dalmatinske aristokracije. Emocionalni usponi i padovi, šokantni obrati i jedna sudbina držat će konstantne tenzije i zaokupljati pažnju tijekom cijele radnje serije.

Komentari (44)

Foto