utorak, 25.06.2024 11:00

Larin izbor (2011)

Larin izbor (Originalni naziv)

telenovela

Napeta mediteranska ljubavna priča o dvoje mladih koji potječu iz socijalno različitih obitelji

sez.1 ep.62Jakov, Lara i Nikša otkrivaju da Zlaje nema u sobi. Nastaje panika. Lara preptostavlja kako je Vjera uzela Zlaju i otišla s njim u šetnju, boji se što će se dogoditi djetetu jer je noć hladna. Obavještavaju Karmen i Alena koji su već i sami zabrinuti zbog svog obračuna s Vjerom. Alen odlazi u Vjerinu sobu i otkriva da nedostaju Bartulove stvari. Vjera je pokupila sve i nestala sa Zlajom. Svi shvaćaju da je Zlaja otet i nije im jasno kako je Vjera bila u stanju tako nešto učiniti. Nikša zove policiju. Lara je očajna. Ona i Jakov odlaze tražiti sina po ulicama Splita.Policija dolazi i inspektor Domagoj ispituje Alena je li se dogodilo nešto što je Vjeru moglo potaknuti na ovakav čin. Alen sve negira ne želeći preuzeti odgovornost. Karmen je ljuta zbog toga, i osjeća grižnju savijesti što prešućuju mogući razlog Vjerinog «ludila», ali ipak ništa ne priznaje.Jakov i Lara uzaludno traže Zlaju čitavu noć. Vjera se sakrila sa djetetom u nekakvu trošnu šupu. Zlaja je uznemiren i plače, a Vjera ga očajnički pokušava smiriti. Govori mu da mu je ona majka i duboko je uvjerena u to.Lara i Jakov vraćaju se u krčmu nakon bezuspješne potrage. Između Nikše i Jakova plane svađa i oni se potuku. Lara nakon toga zamoli Jakova da ih ostavi i vrati se svojoj obitelji. Jakov je utučen i odlazi.Nela Zlatar na svoj prvi radni dan saznaje da će firma Lux d.o.o imati prezentaciju turističkog kompleksa na televiziji. Ona spremno pomaže Dinku koji ni ne sluti Neline prave namjere.Tonči ugleda Nelu na tv ekranu i prenerazi se.Vjera pokušava smiriti malog Zlaju kojem je očito sve lošije, prehladio se i očajnički plače. Zlaja odjednom prestaje plakati i gubi svijest. Vjera je prestravljena.
 
Režija: Kristijan Milić, Mladen Dizdar, Robert Orhel, ...
Scenarij: Tomislav Hrpka, Iva Ilakovac, Aleksandar Kristek...
Uloge: Doris Pinčić, Ivan Herceg, Ecija Ojdanić, Frane Perišin, Jagoda Kumrić, ...

Filmografija

"Larin izbor" je napeta ljubavna priča koja mora prebroditi brojne zapreke. Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i obitelji, te odanosti i bitke za preživljavanjem. Serija je snimana na vanjskim lokacijama duž dalmatinske obale što dodatno pridonosi romantičnoj atmosferi.

Serija prati napetu ljubavnu priču koja mora prebroditi brojne zapreke između sina iz bogate obitelji, kojeg tumači Ivan Herceg, i siromašne djevojke Lare, koju glumi mlada zadarska glumica Doris Pinčić.

Glavne likove Laru i Jašu razdvoji more kada Jaša mora otići na dalek put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke. Lara je zatočena u, za nju, stranom elitnom svijetu dalmatinske aristokracije. Emocionalni usponi i padovi, šokantni obrati i jedna sudbina držat će konstantne tenzije i zaokupljati pažnju tijekom cijele radnje serije.

Komentari (44)

Foto