ponedjeljak, 24.06.2024 10:00

Larin izbor (2011)

Larin izbor (Originalni naziv)

telenovela

Napeta mediteranska ljubavna priča o dvoje mladih koji potječu iz socijalno različitih obitelji

sez.1 ep.59Lari se učinilo da je vidjela Jakova te potrči k njemu, no on uspije pobjeći. Nikša je zbunjen njenim ponašanjem, ali ne dopušta da to pokvari njihove odnose. Tonči, vidjevši shrvanog sina, odluči dovesti Zlaju na brod što i uspjeva. No s njim dolazi i Lara, pa nastaje napeta situacija. Nela se polako navikava na sirotinjsku svakodnevicu, usput razvijajući odnos s majkom. Usprkos tome što emocije sve više dolaze do izražaja, par jednostavno ne može zaboraviti godine fizičkog maltretiranja koje su proživljavali s Cvitkinim mužem. Nela je odlučna pomaknuti se s dna, te odlazi do gradonačelnika Ante ne bi li našla posao. No on ima nemoralne ponude koje Nela odbije s gađenjem. Mija je šokirana Vuksanovom pričom o Jakovu, no kovanje daljnjeg plana prekine Zoran koji Miji nudi brak. Ona odbija, pravdajući se nespremnošću. On ne priznaje takav odgovor te joj veli da njegovu ponudu može prihvatiti do sutra. Ovo napravi veliki pritisak na nju, što se vidi narednog dana na poslu. Ljubavni trokut u krčmi dolazi do usijanja. Karmen sve slabije podnosi toplije odnose Alena i Vjere, te ga polije pred gostima. Vjera idućeg dana traži objašnjenje, na što se Karmen izvlači ponudom gatanja. Vjera ispočetka odbija, no kad sazna da može doznati hoće li imati još dijete pristane. Karmen odaje da će djece biti, ali ne Vjerine, što ovu jako uznemiri. Karmen će naknadno špijunirati ljubavni život bračnog para, te vidjevši da se stvari tamo popravljaju puna gnjeva navali na Alena. Ali ispada da niti on više nema strpljenja te agresivno uputi Karmen da ode. Vuksan i Mija odluče priznati Lari da je Jakov vjerojatno živ.
 
Režija: Kristijan Milić, Mladen Dizdar, Robert Orhel, ...
Scenarij: Tomislav Hrpka, Iva Ilakovac, Aleksandar Kristek...
Uloge: Doris Pinčić, Ivan Herceg, Ecija Ojdanić, Frane Perišin, Jagoda Kumrić, ...

Filmografija

"Larin izbor" je napeta ljubavna priča koja mora prebroditi brojne zapreke. Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i obitelji, te odanosti i bitke za preživljavanjem. Serija je snimana na vanjskim lokacijama duž dalmatinske obale što dodatno pridonosi romantičnoj atmosferi.

Serija prati napetu ljubavnu priču koja mora prebroditi brojne zapreke između sina iz bogate obitelji, kojeg tumači Ivan Herceg, i siromašne djevojke Lare, koju glumi mlada zadarska glumica Doris Pinčić.

Glavne likove Laru i Jašu razdvoji more kada Jaša mora otići na dalek put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke. Lara je zatočena u, za nju, stranom elitnom svijetu dalmatinske aristokracije. Emocionalni usponi i padovi, šokantni obrati i jedna sudbina držat će konstantne tenzije i zaokupljati pažnju tijekom cijele radnje serije.

Komentari (44)

Foto