Zvijer (2009)

The Beast (Originalni naziv)

triler kriminalistički

Žestoki agent FBI-a provodi pravdu na svoj način

 
Režija: John Badham, Sanford Bookstaver
Scenarij: Vincent Angell, Mark Goffman
Uloge: John Badham, Sanford Bookstaver, Jeremiah S. Chechik, Michael Dinner, ...

Filmografija

Swayze se pojavljuje u ulozi neobičnog veterana FBI-a koji počinje surađivati s mlađim partnerom. Njegov je zadatak podučiti novak kako da postane žestoki tajni operativac. No, on ne zna da je njegov novi partner dvostruki špijun.

Iako ga mnogi smatraju najboljim tajnim agentom, pa tako i njegov novi partner Ellis Dove (Travis Fimmel), FBI agent Charles Barker (Patrick Swayze) ima osebujan stil koji je u najmanju ruku neobičan.U poticanju Dovea da se što bolje uživi u izmišljene likove za potrebe istrage, Barker naglašava da je u tom poslu punom opasnosti nemoguće izgraditi normalne odnose.  Dove i njegov mentor zajedno rade na slučajevima koji uključuju dilere droge, korumpirane policajce, trgovce oružjem i opasne plaćene ubojice.

No Dove također ima i tajni zadatak, za FBI mora istražiti i svog partnera agenta Barkera. I dok Dove mora pod pritiskom raditi svoj posao doušnika, Barker istovremeno započinje i svoju vlastitu istragu o zavjeri unutar odjela koja štiti kadar agenata koji posluju protuzakonito.


Komentari (0)

Foto