Zakon zločina (1998)

NO CODE OF CONDUCT (Originalni naziv)

akcija triler

Otac i sin, dvojica su policajaca koji krenu u potragu za ubojicama svog kolege

 
Režija: Bret Michaels
Scenarij: Bret Michaels, Charlie Sheen
Uloge: Charlie Sheen, Martin Sheen, Mark Dacascos, Paul Gleason, Ron Masak, ...

Filmografija

Otac i sin u borbi za pravdu, tema je filma "Zakon zločina" - priče koja nikada ne zastarijeva. Ako ste se ikada upitali što radi lider poznatog rock-benda "Poison", Brett Michaels, odgovor je pred vama – snima kvalitetna žanrovska ostvarenja.

Bill Patterson (Martin Sheen) slavni je detektiv-veteran u odjelu za poroke. Njegov sin, Jake (Charlie Sheen), radi jednakom predanošću i samozatajnošću u istom odjelu, no uvijek ostaje u očevoj sjeni. Štoviše, naporan policijski posao unio je razdor između Jakea i njegove supruge Rebecce ( Meredith Salenger) te ga udaljio od sina.

Smrt kolege koji je pokušao razotkriti lanac trgovaca drogom potiče Pattersonove na brzu akciju. Njihova potraga ubrzo donosi rezultate, ali ih i stavlja u veliku opasnost. "Zakon zločina" inteligentno iskorištava staromodnost zapleta kako bi što pomnije okarakterizirao svoje junake i prikazao ih kao ljude od krvi i mesa neotporne na svakodnevne probleme.

Atraktivna glumačka ekipa dodatno je doprinijela uzbudljivosti ovog iznimnog trilera: pored oca i sina Sheen, tu je i borilačka zvijezda, Marc Dacascos ("Vučje bratstvo" "Vojna baza"), ali i jedno poznato ime iz popularne serije "Dr. Quinn, žena vrač" – Joe Lando. Charlie i Martin Sheen na strani su dobra, a simpatični Joe Lando pokazuje svu raskoš glumačke izvedbe u portretiranju istinskog negativca.


Komentari (0)

Foto