Tereza (2010)

Teresa (Originalni naziv)

telenovela

Ambiciozna ljepotica spremna je na sve kako bi ostvarila snove

 
Režija:
Scenarij: M. Bechelani
Uloge: Angelique Boyer, Aarón Díaz, Sebastian Rulli, Ana Brenda Contreras

Filmografija

Zanosna Angelique Boyer za ulogu Terese odnijela je pobjedu na TVyNovelas ispred elitnog društva ovog žanra, glumica Lucero, Paty Navidad i Rebecce Jones. Telenovela 'Teresa' imala je više verzija, a najpopularnija je dosad bila ona iz 1989. godine u kojoj je Teresu utjelovila popularna Selma Hayek. Snimanje ove verzije serije od samog je početka bilo praćeno od strane obožavatelja . Mnogi je uspoređuju s popularnom 'Rubi' istog producenta.

Teresa je netipična junakinja. Djevojka kojom upravljaju pohlepa i ambicija. Cijeli svoj život podredit će samo jednom cilju, a to je uspjeh na društvenoj ljestvici. Njezini roditelji sve su podredili tomu da svojoj kćeri osiguraju pristojan život, no Teresa je oduvijek htjela puno više. Teresin dečko Mariano je bezuvjetno zaljubljen u nju, no Teresa prezire njegov niži status te unatoč ljubavi odlučna je u namjeri da pronađe bogatijeg muškarca koji će joj pružiti moć i novac. Teresa odličnu priliku vidi u naočitom Paulu, najbogatijem i najzgodnijem momku na koledžu.

No kada Paulo shvati Teresine namjere odlučno raskine svaku vezu s njom. Treća žrtva je Teresin profesor Arturo de la Barrera koji se beskrajno zaljubi u nju. Sklona manipulaciji Teresa uspije natjerati profesora da je oženi, no ubrzo upoznaje još bogatijeg muškarca, zaručnika svoje šogorice. Unatoč velikoj ambiciji i gladi za moći Teresi se pomrse računi kada shvati kako se njena prva ljubav Mariano zaljubio u skromnu i prelijepu Auroru.


Komentari (0)

Foto