Pravedno i prema zakonu (2011)

Fairly Legal (Originalni naziv)

drama

Bivša odvjetnica razočarana zakonima postaje medijatorica na suđenjima

 
Režija: Tricia Brock, Robert Berlinger, Anton Cropper
Scenarij: Jan Nash, Michael Sardo, Jim Adler
Uloge: Sarah Shahi, Michael Trucco, Virginia Williams, Baron Vaughn, ...

Filmografija

Glavna junakinja američke serije "Fairly Legal", Kate Reed (Sarah Shahi), vrhunska je parničarka isfrustrirana beskrajnom birokracijom i nepravdom koju svakodnevno viđa, te odluči postati apsolutna antiodvjetnica; posrednica.

Oslanjajući se na svoje pravno znanje, u spoju s intuicijom i požrtvovnim pristupom u rješavanju sukoba, Kate (S. Shahi) pronalazi kompromise za široki raspon protivnika; od najbogatijih svjetskih tvrtki do sudionika mučnih razvoda.

Nakon iznenadne očeve smrti otvara se jaz između nje i nove šefice, njezine maćehe Lauren Reed (Virginia Williams), a ponovno se zatječe i u krevetu sa svojim bivšim mužem odvjetnikom (Michael Trucco). Kako bi čitav taj kaos zadržala pod kontrolom, pomaže joj njezin vjerni tajnik Leonardo (Baron Vaughn) koji njeguje štreberski stil.

U drugoj sezoni Kate se suočava s novim izazovom i potencijalnom burnom romansom s novim ambicioznim parničarom Benom Groganom (Ryan Johson). Njega je angažirala Lauren kako bi spasila ured s ruba propasti, no Benova prisutnost samo je ulje na vatru Kateinom već poljuljanom odnosu s maćehom vršnjakinjom. I dok Benova je agresivnost sve što Kate mrzi kod odvjetnika, seksualna napetost i kemija između njih dvoje ne da se poreći...


Komentari (0)

Foto