Sjajna vremena (2010)

Glory Daze (Originalni naziv)

komedija

Studentski život četiri brucoša koja nastoje dokučiti tko su i što žele postati

 
Režija:
Scenarij: Walt Becker, Michael LeSieur
Uloge: Kelly Blatz, Matt Bush, Drew Seeley, Hartley Sawyer, Callard Harris

Filmografija

U ovoj svježoj i duhovitoj humorističnoj seriji tvoraca Walta Beckera (Divljaci na kotačima) i Michaela LeSieura (Ti, ja i Dupree) jedna od glavnih uloga povjerena je Timu Meadowsu koji tumači profesora Hainesa, nedavno rastavljenog, ultraliberalnog učitelja i velikog svadljivca. U premijernoj epizodi serijala četiri brucoša upravo su stigla na kampus i spremna su uživati u studentskom životu. No ubrzo ih privuče bratstvo Omega Sig…

Vrijeme radnje, 1986.godina. Joel Harrington (Kelly Blatz) je tipičan dečko iz susjedstva koji je odlučio studirati medicinu, barem do trenutka kada susretne nedostižnu djevojku iz snova, Christie DeWitt (Julianna Guill). Eli Feldman (Matt Bush) je nevinašce koje očajnički želi biti cool. Jason Wilson (Drew Seeley) je do grla zakopčan i konzervativan te uvijek uz suknju svoje djevojke šminkerice. Brian Sommers (Hartley Sawyer) je zvijezda baseballa koja nastoji izaći iz očeve sjene.

Ovi dečki zajedno moraju obići kampus, provjeriti i izabrati bratstvo kojem će se pridružiti, a put će ih navesti i na Omega Sigmu. Ondje će ih dočekati voditelj Mike Reno (Callard Harris) koji je spreman pokazati kakav je doista život u bratstvu. Zaintrigirani bratstvom koje sadrži onaj cool faktor, njihova sudbina postaje zapečaćena. Četiri novopečena studenta započinju putovanje koje će pamtiti cijeli život.


Komentari (0)

Foto