srijeda, 12.05.2021 00:35

Škola za parove (2007)

Rules of Engagement (Originalni naziv)

komedija romantika

Dva para i vječni neženja pokušavaju se nositi sa svim zbunjujućim fazama u ljubavnim vezama

sez.1 ep.2Iako mu se bliži rođendan, Jeff nije nimalo uzbuđen oko toga. Pristao je na proslavu samo zato što je Audrey inzistirala. Kako bi nju usrećio, on prihvati rođendanski dogovor o kojem pak Adam želi nešto saznati, no Jeff mu odbija reći o čemu se radi. Kako Jeffa nije nimalo briga kako će zabava izgledati, Audrey odluči da će mu prirediti tematski party, a tema je Kuba! Jeff se jako naljuti na Audrey kada vidi da je ona potrošila mnogo novca na skupe šampanjce i čaše za zabavu. Ona mu kaže kako je šampanjac za zdravicu u kojoj je planirala reći kako je on  divansuprug i dobar čovjek te koliko ga voli, ali se naljutila i izašla iz kuhinje. Na zabavi Jeff nazdravi za svoju ženu jer se potrudila da sve ispadne savršeno. Saznajemo i rođendanski dogovor… 
 
Režija: John Pasquin, Gail Mancuso, Ted Wass
Scenarij: Barry Wernick, Tom Hertz, Vanessa McCarthy
Uloge: Patrick Warburton, Megyn Price, Oliver Hudson, Bianca Kajlich, David Spade...

Filmografija

Bez obzira jeste li tek prohodali, zaručili se ili ste već duže u braku, svi trebaju znati pravila igre u školi za parove!

Serija prati jedinstveni prijateljski odnos između Jeffa (Patrick Warburton) i Audrey (Megyn Price), para u višegodišnjem braku, tek nedavno zaručenog para kojeg čine Adam (Oliver Hudson) i Jennifer (Bianca Kajlich) te okorjelog neženje Russella (David Spade). Svi oni će otkriti da bez obzira u kojoj se životnoj fazi nalazili, morati će se nositi sa svim preprekama, preokretima i obavezama koje donose ljubavne veze.

 

Komentari (4)

Foto