Što nakon diplome? (2009)

Post Grad (Originalni naziv)

komedija romantika

Ambiciozna djevojka mora otkriti što zaista želi od života

 
Režija: Vicky Jenson
Scenarij: Kelly Fremon
Uloge: Alexis Bledel, Michael Keaton, Carol Burnett, Jane Lynch

Filmografija

Ryden Malby ima plan: diplomirati, naći posao i savršenog muškarca. No plan se potpuno otme kontroli kad se mora vratiti kući svojoj ekscentričnoj obitelji. Kad nađe posao iz snova, shvaća da je sve to besmisleno bez ljudi koje voli.

Ryden Malby (Alexis Bledel) imala je plan. Uspješno završiti srednju školu i steći najbolje fakultetsko obrazovanje. Sada kad je napokon diplomirala, vrijeme je da pronađe divan apartman na zadnjem katu i posao iz snova u najboljoj izdavačkoj kući u gradu. Ali kad joj Jessica Bard (Catherine Reitman), suparnica s fakulteta, otme željeni posao, Ryden je primorana vratiti se u rodni grad.

Zaglavivši kod svoje ekscentrične obitelji – tvrdoglavog "uradi-sam" tate, škrte mame, politički nekorektne bake i vrlo čudnoga mlađeg brata – i sa sve većom hrpom odbijenica, Ryden se počinje osjećati kao da nikamo neće dospjeti. Jedina pozitivna strana druženje je s najboljim prijateljem, Adamom – i povremeni susreti sa zgodnim susjedom, Davidom. Ali ako Ryden kani preživjeti kao diplomantica, možda je vrijeme da smisli novi plan…


Komentari (0)

Foto