petak, 31.05.2024 12:40

Svi gradonačelnikovi ljudi (1996)

Spin City / Chaos City (Originalni naziv)

komedija

Zaposlenici gradske vijećnice pokušavaju ublažiti ispade brbljavog gradonačelnika

sez.2 ep.4Mike in Laurie se odločita, da bosta samo prijatelja. Kar pa jima ne preprečuje, da ne bi občasno tudi spala skupaj. Župana zadnje čase videvajo v družbi lepe in mlade neznanke. Mike dobro ve, da se jim zaradi tega obeta pravi škandal. Toda izkaže se, da je prava tarča županove spremljevalke pravzaprav Mike.
 
Režija: Thomas Schlamme, Lee Shallat Chemel
Scenarij: Bill Lawrence, Gary David Goldberg
Uloge: Michael J. Fox, Barry Bostwick, Richard Kind, Michael Boatman, Alan Ruck, ...

Filmografija

Komedija situacije koja se odigrava u njujorškoj gradskoj vijećnici. Priča se fokusira oko Mikea Flahertyja, zamjenika gradonačelnika, koji štiti priglupog gradonačelnika od toga da se osramoti pred glasačima i medijima.

U ovom sitcomu zamjenik gradonačelnika Mike Flaherty i zaposlenici gradske vijećnice pokušavaju spriječiti dobroćudnog ali i ne baš pametnog gradonačelnika New Yorka kako se ne bi osramotio pred medijima i glasačima. I dok Mike uspijeva držati kontrolu nad situacijom u uredu, potpuno gubi kontrolu nad privatnim životom.

Živopisni likovi - od borca za prava homoseksualaca, neurotičnog pomoćnika, učinkovitog računovođe i sličnih donijeli su seriji pohvale kritike i publike. Serija je osvojila 4 Zlatna globusa. U posljednje dvije sezone Michaela J. Fox-a zamijenio je Charlie Sheen.


Komentari (6)

Foto