četvrtak, 28.03.2024 07:40

Vhunski dizajn: Australija (2010)

Grand Designs: Australia (Originalni naziv)

reality show

Sve o dizajnu i izgradnji najljepših domova Australije

sez.8 ep.2Spin-off britanske inačice, „Grand Designs: Australija“ pokazuje gledateljima napore graditelja koji pokušavaju podići posebne kuće i domove, specijalno osmišljene prema idejama i nacrtima vlasnika te razne izazove i prepreke kojima se suočavaju graditelji.
 

„Vrhunski dizajn Australija“ jedinstven je brend ali i ogroman poduhvat sniman duže od 12 mjeseci. Voditelj ove serije je Peter Maddison koji priča priče o novim domovima i možda, još važnije, Australcima koji ih grade.

„Vrhunski dizajn Australija“ prikazuje detaljni proces složenih dizajnerskih projekata koje su poduzeli graditelji - od početnih detalja nacrta, pa sve do dugih i često napornih zadataka pretvorbe dizajna u praktični životni prostor. Od kuće 'Whale Rep' na prekrasnom i zabačenom otoku King, do stanice za ovce koja se gradi na tisuću hektara u ruralnom Novom Južnom Walesu, četvrta sezona ovog showa još jednom dokazuje da nijedan dizajn nije previše ambiciozan, ni jedna prepreka nije prevelika, kada je u pitanju stvaranje kuće iz snova.

Komentari (0)

Foto