Ostavljena u kontejneru (2008)

DUSTBIN BABY (Originalni naziv)

drama obiteljski

Tinejdžerica koja je kao beba ostavljena u kontenjeru za otpad traga za svojim identitetom

 
Režija: Juliet May
Scenarij: Helen Blakeman
Uloge: Dakota Blue Richards, Juliet Stevenson, Saffron Coomber, Poppy Lee Friar, ...

Filmografija

"Ostavljena u kontejneru" uzbudljiva je obiteljska drama, snimljena prema uspješnom romanu nagrađivane spisateljice Jacqueline Wilson. Glavnu ulogu tumači Dakota Blue Richards, uz bok vrhunskoj glumačkoj postavi koja uključuje Juliet Stevenson (Baš kao Beckham; Truly, Madly, Deeply) i Davida Haiga (Moj sin Jack, Četiri vjenčanja i sprovod).

Dakota Blue Richards glumi četrnaestogodišnju April koja je kao novorođenče ostavljena u kontejneru za otpad. Svim je tinejdžerima teško pronaći svoj identitet, ali za April je situacija još teža - nakon cijelog života provedenog po domovima nema mnogo tragova o svojoj prošlosti osim pohabanog novinskog isječka u kojem se opisuje kako je šokirani djelatnik restorana pronašao malo dijete dok je iznosio smeće.Situacija doseže kritičnu točku kad treba biti službeno usvojena te zbunjena tinejdžerica bježi od kuće nakon bezazlene prepirke sa svojom novom majkom.

Oboružana samo službenim dosjeom o sebi i odlučna u namjeri da sazna tko je doista, April kreće na putovanje kroz svoj život u potrazi za odgovorima i neminovno stiže do mjesta na kojem je sve započelo.


Komentari (0)

Foto