Zamračenje (1997)

The Blackout (Originalni naziv)

drama

Razuzdana filmska zvijezda pokušava odgonetnuti pozadinu jednog maglovitog noćnog provoda

 
Režija: Abel Ferrara
Scenarij: Abel Ferrara, Marla Hanson
Uloge: Matthew Modine, Claudia Schiffer, Susan Béatrice Dalle, Sarah Lassez, ...

Filmografija

Matthew Modine je Matty razuzdana filmska zvijezda koja pokušava sebi odgovoriti što se dogodilo prije nekoliko godina jedne divlje noći koja mu je gotovo izbrisana iz pamćenja.

Matty (Matthew Modine) je filmska zvijezda koja je sita Hollywooda i tamošnjeg načina života. Stoga se seli u Miami kako bi zaprosi svoju dugogodišnju djevojku Annie (Béatrice Dalle). Ali, ona nije spremna da se uda za njega, a uskoro će se otkriti da je imala pobačaj. Depresivan zbog gubitka djeteta, Matty zajedno sa svojim prijateljem  Mickyem (Dennis Hopper) izlazi jedno veče gdje upoznaje konobaricu koja se također zove Annie (Sarah Lassez). Tu večer Matty će provesti sa njom.

Godinu dana kasnije on se seli u New York gdje vodi uredan život i u vezi je sa atraktivnom Susan (Claudia Schiffer). Međutim, još uvijek misli na bivšu zaručnicu. Vraća se u Miami ali tada počinju nevolje. Druga Annie, konobarica uplest će ga u stvari u kojima možda jest, a možda i nije sudjelovao one noći. Problem je što se Matty ničega ne sjeća!


Komentari (0)

Foto