petak, 07.05.2021 10:00

Azra (2018)

Elimi birakma / Don't Let Go of My Hand (Originalni naziv)

drama

Nevjerojatna priča o djevojci Azri kojoj se cijeli život preokrene u jednoj noći

sez.1 ep.14Azra još nije uspjela ni osjetiti radost pronalaska brata kad je slomi Mertova odluka da odabere Sumru umjesto nje. Azra se ni na sekundu ne želi odvojiti od Merta, no Mert misli da ga je Azra napustila. Ta će okolnost biti početak velikog sukoba između Sumru i Azre. Fatma, pak, kad joj oduzmu Merta, ponovno proživljava najtragičniju uspomenu svoga života. Fatma, koja je u prošlosti izgubila dijete, pod utjecajem boli zbog ponovnog gubitka Merta, potražit će načine da ga opet dobije. A za Dženka, koji se trudi izgraditi vezu između Azre i brata, Kadir je već počeo kovati podle planove. Kadir je već aktivirao sklopku kojom će iznutra osvojiti obitelj Čelen. Propuštene epizode serije "Azra" pogledajte na Novoj plus.
 
Režija: Sadullah Celen, Mücahit Akyoldas, Hakan Inan, ...
Scenarij: Tunus Tasci, Hyun Kyung So, Serap Özgür, ...
Uloge: Alp Navruz, Alina Boz, Seray Gözler, Cemre Gümeli, Ebru Aykaç, Gökçe Yanardag

Filmografija

Glumci otprije poznati po ulogama zavodnika u seriji 'Fazilet i njezine kćeri' i buntovnice iz serije 'Tuđi život' ovoga će se puta naći u ponešto drugačijim ulogama kojima će osvojit gledatelje već u prvim epizodama. Osim zavidne glumačke postave, serija oduševljava i scenarijem koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Azrin put ubrzo se ukrsti s Dženkom, bogatašem koji dijeli sličnu sudbinu. Azra je vođena motom da je čovjekovo najveće blago na svijetu imati dom i obitelj kojoj se možeš vratiti, a pred očima gledatelja podastire neizmjernu važnost obiteljskih veza. Azra u Americi studira sa željom da postane kuharica, a u Tursku se vraća za očev rođendan. Kad joj se po povratku u jednoj noći sruši cijeli svijet, otiskuje se u nepoznato s mlađim bratom Mertom. Dženk je nasljednik Grupe Čelen, a s viješću da je izbačen s fakulteta koji je pohađao u Americi vraća se kući i šokira svoju obitelj.

Komentari (1)

Foto