subota, 08.05.2021 03:40

Azra (2018)

Elimi birakma / Don't Let Go of My Hand (Originalni naziv)

drama

Nevjerojatna priča o djevojci Azri kojoj se cijeli život preokrene u jednoj noći

sez.1 ep.13Kad Dženk majci prizna svoju ljubav prema Azri, Serap počne tražiti načine da Azru što prije otpravi iz kuće. Prvo im je pokušala oduzeti nasljedstvo, a sada joj oduzima sina što Serap potakne na oštre odluke. Kad Dženk majci prizna svoju ljubav prema Azri, pokušava se uvjeriti je li ga Azra čula. Azra je, pak, sretna zbog tog priznanja koje je čula, no s druge strane, zna da je očekuju još teži dani. Dženk će se, nakon majke, gonjen iznenadnom odlukom suočiti s Azrom i doći će do velikog obračuna. Kad se Arda i Mert zateknu u istom sirotištu, Mert će biti još korak bliže Azri. Naravno, oni nisu jedini koji su se približili Mertu, i Sumruina suradnja s Azmijem je polako dovela do rezultata te pripremila temelj za opasan susret.
 
Režija: Sadullah Celen, Mücahit Akyoldas, Hakan Inan, ...
Scenarij: Tunus Tasci, Hyun Kyung So, Serap Özgür, ...
Uloge: Alp Navruz, Alina Boz, Seray Gözler, Cemre Gümeli, Ebru Aykaç, Gökçe Yanardag

Filmografija

Glumci otprije poznati po ulogama zavodnika u seriji 'Fazilet i njezine kćeri' i buntovnice iz serije 'Tuđi život' ovoga će se puta naći u ponešto drugačijim ulogama kojima će osvojit gledatelje već u prvim epizodama. Osim zavidne glumačke postave, serija oduševljava i scenarijem koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Azrin put ubrzo se ukrsti s Dženkom, bogatašem koji dijeli sličnu sudbinu. Azra je vođena motom da je čovjekovo najveće blago na svijetu imati dom i obitelj kojoj se možeš vratiti, a pred očima gledatelja podastire neizmjernu važnost obiteljskih veza. Azra u Americi studira sa željom da postane kuharica, a u Tursku se vraća za očev rođendan. Kad joj se po povratku u jednoj noći sruši cijeli svijet, otiskuje se u nepoznato s mlađim bratom Mertom. Dženk je nasljednik Grupe Čelen, a s viješću da je izbačen s fakulteta koji je pohađao u Americi vraća se kući i šokira svoju obitelj.

Komentari (1)

Foto