Izvanredne mjere (2010)

Extraordinary Measures (Originalni naziv)

drama

Istinita priča o Johnu Crowleyju, čovjeku koji je učinio sve kako bi izliječio svoju djecu

 
Režija: Tom Vaughan
Scenarij: Robert Nelson Jacobs
Uloge: Brendan Fraser, Harrison Ford, Keri Russell, Meredith Droeger, Diego Velazquez

Filmografija

U maniri velikih inspirativnih drama poput Oscarima nagrađenih filmova "Erin Brockovich" i "Potraga za srećom", Harrison Ford, Brendan Fraser i Keri Russell glume u "Izvanrednim mjerama".

Dijete radničke obitelji, John Crowley (Brendan Fraser) napokon je okusio uspjeh u korporativnoj Americi. Uz potporu svoje lijepe žene Aileen (Keri Russell) i njihovo troje djece, John je na dobrome putu. Ali upravo kad mu karijera doživljava uzlet, Crowleyju sve to pada u drugi plan kad njegovu mlađem sinu i kćeri dijagnosticiraju smrtonosnu bolest. Uz Aileeninu potporu i upregnuvši sve svoje vještine i odlučnost, Crowley se udružuje s briljantnim, ali nepriznatim i nekonvencionalnim znanstvenikom dr. Robertom Stonehillom (Harrison Ford).

Zajedno osnivaju biotehničku tvrtku usredotočenu na razvoj spasonosnog lijeka. Jednoga naprijed tjera želja da dokaže i sebe i svoje teorije, drugoga prilika da spasi svoju djecu, a njihovo se nevjerojatno savezništvo ubrzo pretvara u uzajamno poštovanje dok se zajedno hvataju ukoštac s medicinskim i poslovnim ustanovama u borbi protiv sustava – i vremena.


Komentari (1)

Foto