Uprava (2009)

Monday Monday (Originalni naziv)

komedija drama

Kako bi sačuvali posao zaposlenici malog ureda napuštaju London kako bi okušali sreću u Leedsu

 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Morven Christie, Holly Aird, Peter Wight, Fay Ripley, Tom Ellis

Filmografija

Zabavna priča o disfunkcionalnom uredu kojeg vodi direktor s ponekom tajnom o financijskim transakcijama i alkoholu sklona zamjenica voditeljica ljudskih potencijala, kojoj je pozicija sigurna radi prikrivanja tih istih sumnjivih financijskih transakcija. Strah i trepet ureda je ambiciozna i beskrupulozna izvršna direktorica, a tu je i još poneki ambiciozni radnik koji koristi svaku priliku za napredovanje ali i kolege koji predano rade svoj posao te pokušavaju ostati neutralni u borbi za moć i položaj.

Sally se zaista želi odseliti od bivšeg dečka koji ju je ostavio neposredno prije vjenčanja pa preseljenje tvrtke za koju radi za nju predstavlja novi početak – usprkos činjenici što će joj šefica i dalje biti nesposobna i alkoholu sklona Christine. Na prvoj uredskoj zabavi nakon posla Sally upozna zgodnog i šarmantnog Stevena, ali nakon što joj prisjedne njegovo društvo nada se da ga više nikada neće stresti.

Međutim, sljedeći dan je dočeka neugodno iznenađenje – Steven je osobni asistent Alyson, nove glavne operativne direktorice gladne moći, a da stvar bude gora, oni su u vezi.


Komentari (0)

Foto