četvrtak, 18.04.2024 02:25

Jorkširski veterinar (2016)

The Yorkshire Vet (Originalni naziv)

dokumentarni

Emisija prati rad veterinarske klinike Skeldale u Yorkshireu

sez.11 ep.10Peter je pod dodatnim pritiskom zbog konja svoje nećakinje Jess, Charlieja. Julian obično posjećuje Jackie Barlow zbog jedne od njezinih alpaka, no danas je pacijent njezina kujica Isla.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Christopher Timothy, Julian Norton, Peter Wright

Filmografija

Članovi tima u Skeldaleu doista su strastveni ljubitelji životinja. Njihova klijentela rijetko ima zdravstveno osiguranje, no dobrobit životinja uvijek dolazi na prvo mjesto - uz dodatnu dozu ljubavi i pažnje.

Jorkširski veterinar prati dramu, smijeh i suze u dvjema jako posjećenim veterinarskim ambulantama. Peter Wright, koji je učio od najpoznatijeg veterinara na svijetu - Jamesa Herriota - sada vodi ambulantu svojeg nekadašnjeg mentora u Thirsku, a njegov bivši partner Julian Norton radi u obližnjem Boroughbridgeu. Mješovite ambulante sve su rjeđe, no uz pomoć njihovih odanih timova veterinara i veterinarskih tehničara, rad Petera i Juliana uključuje skrb o popularnim i egzotičnim ljubimcima, domaćim i divljim životinjama - susreću se i s kojekakvim živopisnim likovima, od djece do ljubaznih starih gospođa i osebujnih jorkširskih farmera bez dlake na jeziku.

Komentari (0)

Foto