Roditelji i djeca (2010)

Parenthood (Originalni naziv)

komedija drama

Pogled na živote članove mnogobrojne obitelji Braverman

 
Režija: Thomas Schlamme
Scenarij: Jason Katims
Uloge: Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Joy Bryant, Max Burkholder, ...

Filmografija

Nova američka serija u 13 nastavaka Roditelji i djeca, nadahnuta filmskim hitom Roditelji, publici predstavlja veliku, živopisnu i nesavršenu obitelj Braverman. Izvršni su producenti dobitnici Oscara Ron Howard i Brian Grazer (Genijalni um, Frost/Nixon), Jason Katims (Najbolji tim), koji je napisao pilot epizodu te David Nevins (Najbolji tim, Prikraćeni). Dobitnik Emmyja Thomas Schlamme (Zapadno krilo) redatelj je i izvršni producent pilot epizode.

Sarah Braverman (Lauren Graham, Gilmoreice), samohrana majka u financijskim teškoćama, napušta stan u Fresnu i uz negodovanje svoje djece, Amber (Mae Whitman, In Treatment) i Drewa (Miles Heizer, Hitna služba), seli se roditeljima u Berkeley kako bi bila bliže obitelji.

Kod kuće ih dočekuju impozantni, svojeglavi otac Zeek (Craig T. Nelson, Family Stone, Coach) i majka koja drži sva četiri kuta kuće Camille (Bonnie Bedelia, Živjeti san), koji imaju bračne probleme. Sarina sestra i sušta suprotnost Julia (Erika Christensen, Traffic) uspješna je korporativna odvjetnica koja pokušava uskladiti posao i majčinstvo dok njezin muž Joel (Sam Jaeger, Eli Stone) vodi kućanstvo. Sarin nezreli mlađi brat Crosby (Dax Shepard, Baby Mama) odjednom se suočava s odgovornosti kad se nenajavljeno pojavi njegova bivša cura Jasmine (Joy Bryant Antwone Fisher) i prisiljava ga da posloži prioritete.

Za to vrijeme Adam (Peter Krause, Dva metra pod zemljom), najstariji sin u obitelji Braverman mora odbaciti predrasude o "normalnoj" obitelji kad on, njegova žena Kristina (Monica Potter, "Trust Me") i kći tinejdžerica Haddie (Sarah Ramos, "American Dreams") doznaju da njihov ekscentrični sin i Haddien mlađi brat Max (Max Burkholder, "Braća i sestre") ima Aspergerov sindrom.

Sva braća i sestre i njihove obitelji imaju svoje probleme u životu, ali možda će ovo ponovno okupljanje biti poticaj koji trebaju da bi pomogli jedni drugima da se srede i usredotoče na svakodnevne izazove s kojima se obitelji suočavaju dok podižu djecu i započinju novi život.


Komentari (2)

Foto